AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.37 // 18.9.2022

Joaquin Gomez pettyi tulokseen mutta piti esityksestä - "Jää pelillisesti paljon positiivista”

Joaquin Gomez pettyi tulokseen mutta piti esityksestä - "Jää pelillisesti paljon positiivista”

Perparim Hetemaj teki voittomaalin. (Kuva: Mira Lönnqvist)

SJK joutui pettymään, kun se hävisi Mestaruussarjan ensimmäisessä ottelussaan HJK:n vieraana 1-2. SJK:n päävalmentaja Joaquin Gomez näki tappion takaa myös paljon positiivista.

SJK oli vähintään pisteessä kiinni aivan loppuminuuteille saakka, kunnes Perparim Hetemaj puski HJK:lle johtomaalin muutama minuutti ennen loppua ja SJK joutui palaamaan kotiin tyhjin käsin.

– Siihen nähden hyvä peli, että pelasimme Suomen kovinta joukkuetta vastaan. Ottelu oli myös selkeä parannus meidän edellisistä otteluistamme heitä vastaan tällä kaudella, sanoi Gómez SJK:n verkkosivuilla.

Gomez oli kokonaisuudessaan tyytyväinen SJK:n esitykseen, mutta ulos jäi puuttumaan.

– Saimme paikka paikoin erittäin kovan joukkueen näyttämään varsin keskinkertaiselta. Prässäsimme heitä hyvin ja he joutuivat keksimään keinoja, miten pääsevät sen alta pois. Dominoimme heitä varsinkin ensimmäisellä puoliskolla. Toisella jaksolla he ottivat ehkä hieman enemmän peliä kontrolliin, mutta silti tuntui, että olisimme voineet saada tästä vielä voiton.

– Siksi tuntuukin pahalta, että emme lopulta saaneet mitään mukaamme pisteiden muodossa. Mutta tästä jää pelillisesti paljon positiivista, ja tästä tulee vielä erittäin jännittävä loppukausi, totesi Gómez vielä lopuksi.

Lisää uutisia