AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.37 // 14.9.2022

Gómez iloitsee Rojasin jatkosta – ”Todella esimerkillinen ammattilainen”

Gómez iloitsee Rojasin jatkosta – ”Todella esimerkillinen ammattilainen”

Diego Rojas on ollut SJK:lle tärkeä pelaaja. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK:n Diego Rojas nähdään joukkueen riveissä myös ensi kaudella, kun hän allekirjoitti 1+1-vuotisen jatkosopimuksen. Päävalmentaja Joaquin Gómez on iloinen chileläisen jatkosta.

Rojas on parantanut otteitaan kauden edetessä ja noussut tärkeäksi palaksi joukkuetta.

–Olemme erittäin iloisia, että Diego jatkaa meidän seurassamme. Viime kuukausina hän on näyttänyt, että hänellä on kaikki edellytykset sekä ominaisuudet joiden varaan voimme rakentaa tämän seuran tulevaisuutta, sanoo Gómez SJK:n sivuilla.

–Hän on todella esimerkillinen ammattilainen, ja hän näytti sen vaikean alkukauden aikana. Diego teki silloin kovasti töitä, päästen yli haasteiden ja sopeutuen lopulta erinomaisesti uuteen maahan sekä uuteen kulttuuriin ja jalkapalloon täällä. Nyt hänestä on tullut erittäin tärkeä palanen meidän joukkuettamme. Ei vain kentällä, vaan myös sen ulkopuolella. Hän ja hänen perheensä on otettu täällä sekä ympäröivässä yhteisössämme avosylin vastaan, Gómez jatkaa kuvailua.

–Uskomme myös, että Diego on täällä täydellisessä ympäristössä oman itsensä kannalta: paikassa missä tehdään yhdessä lujasti töitä ja pelitapa sopii hänelle. Nyt 27-vuotiaana hän jatkaa edelleen kehittymistään pelaajana, ja hän on vasta saavuttamassa uransa parhaat vuodet. Siksikin olemme erittäin iloisia, että saamme olla jakamassa ne täällä hänen kanssaan, ja pääsemme nauttimaan jatkossakin hänen otteistaan kentällä, sanoo Gómez vielä lopuksi.

Lisää uutisia