AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.36 // 9.9.2022

"Hyvältä tuntuu tällainen tunnustus" - Kalle Multanen iloitsi kuukauden pelaaja -valinnastaan

"Hyvältä tuntuu tällainen tunnustus" - Kalle Multanen iloitsi kuukauden pelaaja -valinnastaan

Kalle Multanen odottaa innolla syksyn tärkeitä pelejä. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS:n hyökkääjä Kalle Multanen valittiin elokuun kuukauden pelaajaksi Veikkausliigassa.

Veikkausliigan maalipörssin toista sijaa pitävä Multanen viimeisteli elokuussa kaksi maalia, jonka lisäksi häneltä nähtiin neljä maalisyöttöä. Kuukauden pelaajan valinnasta päättivät perinteiseen tapaan Veikkausliigan pelaajat itse.

- Hyvältä tuntuu saada tällainen tunnustus. Kiva huomata, että joku muukin kuin minä on sitä mieltä, että olen pystynyt olemaan tehokas ja pelaamaan hyvällä tasolla, Multanen kertoo.

Menneen elokuun Multanen summaa seuraavalla tavalla.

- Paljon tärkeitä pelejä, joissa harmittavasti ollaan menetetty pisteitä. Pari hyvää peliä ja pari heikompaa. Tärkeintä on kuitenkin, että ollaan edelleen hyvässä tilanteessa sarjapaikan säilyttämisen suhteen.

VPS pelaa tänä sunnuntaina runkosarjan viimeisen ottelunsa, kun KuPS saapuu vierailulle juuri uudelleennimetylle Lemonsoft Stadionille. Runkosarjan päättymisen jälkeen joukkueet jakautuvat kahteen eri jatkosarjaan, joissa kaikki joukkueet pelaavat vielä viisi ottelua. Loppukauteen Multanen lähtee seuraavin fiiliksin.

- Kuusi peliä jäljellä, joissa kaikissa isot panokset. Todella siistiä päästä pelaamaan näitä pelejä. Olen luottavaisin mielin siitä, että pääsemme meidän tavoitteeseemme.

Lisää uutisia