AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.36 // 6.9.2022

​Casper Terho lupaa Real Betisiä vastaan taistelevan HJK:n: "Emme lähde nöyristelemään ketään"

​Casper Terho lupaa Real Betisiä vastaan taistelevan HJK:n: "Emme lähde nöyristelemään ketään"

Casper Terho ei kumartele kuvia. (Kuva: Mira Lönnqvist)

HJK-hyökkääjä Casper Terho kertoo joukkueen kasvaneen loppukesän ja alkusyksyn aikana paljon.

HJK aloittaa Eurooppa-liigan lohkovaiheen torstaina espanjalaista Real Betisiä vastaan. HJK on pelannut neljä viimeisintä euro-otteluaan tappioitta ja voittanut niistä kolme.

Hyökkääjä Casper Terho kertoo Suplan Week of Football -podcastissa, että joukkue sai eurotasolla pärjäämiseen valtavasti oppia pudotessaan Mestareiden liigan karsinnoissa tshekkiläiselle Victoria Plzenille. Vieraissa kärsitty 0-5 -tappio oli iso herätys.

- Sen pelin jälkeen hommaa käsiteltiin paljon. Huomasimme, että jos haluamme pärjätä ja pystyä pelaamaan kovia joukkueita vastaan ja saada hyviä tuloksia - koska tuollaisissa peleissä tulos on tärkein, mikä ratkaisee – niin voi pelata hienoa ja viihdyttävää jalkapalloa, mutta jos haluaa päästä eteenpäin, niin loppujen lopuksi tulos on tärkein. Hoidimme sen muissa peleissä ja tajusimme, että tämä on se taso ja meillä on tietyt vahvuudet ja jutut.

- Käytimme niitä hyvin hyödyksi, ja tuo on tulos siitä. Se, miten painotan, on joukkueen yhtenäisyys. Paljon uusia pelaajia on tullut kesken kauden ja kaikki ovat hyvin yhdessä. Se on ehkä isoin juttu, mihin olen tyytyväinen, Terho sanoo.

HJK lähtee kolme neljästä La Ligan otteluaan tällä kaudella voittanutta Real Betisiä vastaan altavastaajana, mutta tämä ei Terhoa häiritse.

- Me näemme taistelevan HJK:n. Emme lähde nöyristelemään ketään. Me olemme kuitenkin HJK ja teemme asiat, niin kuin me teemme. Luotamme omaan juttuumme. Totta kai otamme vastustajan huomioon, ja pelaamme sillä tavalla, jolla saamme meistä parhaan irti. Uskon, että näemme rohkean ja taistelevan HJK:n, hän sanoo.

Lisää uutisia