AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.35 // 4.9.2022

​Paulus Arajuuri odottaa ensimmäistä Stadin derbyään – "Hienoimpia pelejä Veikkausliigassa"

​Paulus Arajuuri odottaa ensimmäistä Stadin derbyään – "Hienoimpia pelejä Veikkausliigassa"

Paukku on valmis tositoimiin maanantaina. (Kuva: HJK)

HJK:n riveihin kesällä siirtynyt Huuhkajalegenda Paulus Arajuuri on toipunut pelikuntoon ja valmis kentälle maanantaina Stadin derbyssä HIFK:ta vastaan.

Stadin derby on samalla ensimmäinen laatuaan Arajuurelle kentän puolella.

- Tosi makeeta päästä taas mukaan, meillä on huikea syksy edessä. Oli toiveissa, että nilkka olisi parantunut nopeammin. Vaikken ole pystynyt potkaisemaan palloa, olen muuten päässyt treenaamaan kunnolla. Hienoa olla taas mukana, Arajuuri kertoi ottelun alla lehdistötilaisuudessa.

- Katsojana olen ollut Stadin derbyssä, se on hienoimpia pelejä mitä Veikkausliigassa pääsee pelaamaan. Todella innolla odotan.

HIFK on tiukassa paikassa sarjapaikkansa uusimisen suhteen. Arajuuri ei ajattele maanantain kohtaamista kuitenkaan viimeisenä Stadin derbynä.

- Kun tulee ikää, ei sitä ajattele kovin pitkälle omalla kohdalla. Sääli jos tämä jää viimeiseksi derbyksi, jos niin kävisi, varmasti monelle tulisi ikävä. En kyllä usko, että tämä viimeiseksi jää.

Oman ehdottoman tärkeän mausteensa tuovat kannattajat, joita derbyssä on luonnollisesti vähintään kaksinverroin.

- Ollen ollut todella innoissani siitä fiiliksestä, mikä on ollut Klubipäädyssä. Totta kai omat fanit sytyttävät, mutta derby on uniikki tapahtuma, kun on kahdet fanit omissa päädyissään. Saadaan kansainvälistä tunnelmaa ja hieno fiilis, "Paukku" makustelee jo ennakkoon.

HJK - HIFK Bolt Arenalla maanantaina 5.9. kello 18.00. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia