AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.35 // 29.8.2022

​"Halusimme oikeasti voittaa" – VPS-luotsi Nuorela pettyi takaa-ajon jäätyä puolitiehen

​"Halusimme oikeasti voittaa" – VPS-luotsi Nuorela pettyi takaa-ajon jäätyä puolitiehen

Pistejako ei tyydyttänyt Jussi Nuorelaa. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS nousi sunnuntaisessa kotiottelussaan tappioasemasta 1-1-tasapeliin HIFK:ta vastaan, mutta tulos ei vaasalaisia tyydyttänyt.

HIFK karkasi johtoon jo ennen kymmenen peliminuutin täyttymistä ja VPS onnistui tasoituksessa reilu vartti ennen loppua, mutta enempiä osumia ei ottelussa nähty.

– Totta kai se aikainen HIFK:n maali hankaloitti peliä, kun jouduimme jahtaamaan heti alusta lähtien. Mutta mielestäni pääsimme aika nopeasti peliin mukaan ja ensimmäisellä jaksolla meillä oli muutama aika hyvä paikka, mutta ei onnistuttu maaliteossa.

- Toinen jakso aloitettiin kanssa terävästi ja siinä oli heti alkuun muutama aika hyvä hässäkkä. Ei saatu siihen alkuun maalia, mutta sitten se aika kovasti haettu maali sieltä kuitenkin tuli. Sen jälkeen ei tyydytty siihen, vaan halusimme oikeasti voittaa. Teimme kaikkemme ja en voi jätkiä syyttää siitä, etteikö jokainen olisi antanut kaikkensa, VPS:n päävalmentaja Jussi Nuorela kommentoi.

Nuorelan mukaan päällimmäinen tunne pukukopissa oli pettymys, kun voittomaali jäi saamatta.

– Toivon että kaikki näki, että me oikeasti halusimme voittaa tänään. Haimme voittoa loppuun asti. Sitä ei saatu ja totta kai ollaan siihen pettyneitä, Nuorela kertoo.

Lisää uutisia