AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.33 // 19.8.2022

"Nyt paras paikka pelata tällaiset ottelut" - SJK luottavaisena KuPS:n kimppuun

"Nyt paras paikka pelata tällaiset ottelut" - SJK luottavaisena KuPS:n kimppuun

Joaquin Gómez on luottavaisena KuPS-ottelun alla. (Kuva: Juha Tamminen)

Entisen SJK:n mestarivalmentaja Simo Valakarin luotsaama KuPS saapuu Seinäjoelle pienessä suvantovaiheessa. KuPS tippui eurokentiltä, ja FC Haka onnistui yllättämään tähän asti lähes voitosta voittoon kulkeneen KuPS:n 2-1 voitolla. Tuon jälkeen Veikkausliigassa pisteet tasattiin 1-1 tuloksella Hongan kanssa ja hävittiin kahdesti Young Boysille eurokentillä. Edellinen ottelu IFK Mariehamnia vastaan oli vaikea, ja ottelu ratkesi lopulta rangaistuspotkulta KuPS:n 1-0 voittoon.

Näiden tulosten ei pidä antaa kuitenkaan hämätä, sillä varsinkin Young Boys oli täysin ylivertainen vastustaja savolaisjoukkueelle ja Haka on ollut SJK:n kanssa hyvässä vireessä koko viime kuun ajan. KuPS on edelleen Veikkausliigan ykkösmestarisuosikki, vaikka HJK ja Honka hengittääkin sen niskaan hyvillä esityksillään. SJK:n päävalmentaja Joaquin Gómez uskoo KuPS:n olevan horjutettavissa lauantaina.

– Tietenkin olemme hyvin tietoisia myös siitä, että KuPS on joukkue, joka pystyy kyllä satuttamaan sinua, varsinkin hyökkäyskolmanneksella. Mutta olemme nyt hyvässä formissa, ja itseluottamus meidän peliämme kohtaan on nyt hyvä. Siitäkin huolimatta, vaikka meillä oli pieni takapakki Interiä vastaan, niin olemme kokonaisuudessa hyvässä iskussa.

- Siksi uskomme, että juuri nyt on paras mahdollinen hetki pelata tällaiset ottelut, sanoo Gómez.

Kotiottelusta pyritään ottamaan myös kaikki irti, sillä SJK ei ole hetkeen kotiyleisönsä edessä pelannut.

– Toivomme tietenkin myös, että saamme peliin paljon yleisöä tueksemme, sillä emme ole nyt hetkeen pelanneet kotona. Siksi olemme erityisen innoissamme, että saamme fanit katsomoon kannustamaan meitä, ja toivomme todella, että he saavat iloa ja nauttia tästä pelissä.

SJK-KuPS OmaSP Stadionilla lauantaina 20.8. kello 17.00. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia