AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.33 // 19.8.2022

Kotiyleisö siivittänyt Hakan hurjaan kotivireeseen – ”Viime pelissä tunnelma oli epätodellinen”

Kotiyleisö siivittänyt Hakan hurjaan kotivireeseen – ”Viime pelissä tunnelma oli epätodellinen”

Logan Rogerson on ollut hurjassa vireessä viime aikoina. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Haka on voittanut neljä peräkkäistä kotiotteluaan ja tappiottomien kotiotteluiden putki on venynyt kuuteen otteluun. Veikkausliigan heinäkuun joukkueeseen valitun Logan Rogersonin mukaan kotiyleisö on siivittänyt koskilaiset Tehtaan kentällä hyviin tuloksiin.

Yleisö on löytänyt Tehtaan kentälle hienosti viime peleissä, kun kolmessa peräkkäisessä pelissä on rikottu 2000 katsojan raja ja viime pelissä oli peräti yli 3200 fania paikalla. Hurjavireinen Rogerson antaa hyvistä kotiesityksistä kunniaa myös faneille.

- Jotkut tulokset johtuvat yksinkertaisesti yleisöstä. Esimerkiksi viime pelissä tunnelma oli epätodellinen ja se antaa meille niin paljon lisää uskoa taistella koko 90 minuuttia. Luulen, ettei yksikään katsoja ole lähtenyt peleistämme viime aikoina ennen täyttä aikaa, ja se auttaa meitä. Voin sanoa ihan henkilökohtaisena kokemuksena, että kun yleisö kannustaa, niin ei siinä voi lopettaa juoksemista ja siitä tulee yksi lisävaihde. Yleisö on ollut yksi iso syy siihen, miksi olemme pelanneet niin hyvin kotona, Rogerson kiittelee Hakan sivuilla.

Hakan ottelut ovat todellakin olleet yleisöystävällisiä. Haka on tehnyt neljässä edellisessä kotiottelussaan peräti 11 maalia. Toisaalta omiin on mennyt seitsemän.

- Meidän täytyy tehdä töitä puolustuspelaamisemme eteen. Puolustaminen alkaa ylhäältä eikä se ole pelkästään puolustajien vastuulla. Meidän on oltava ylhäällä myös aktiivisempia ja iskettävä vastustajiin hanakammin kiinni, Rogerson miettii.

Haka hakee kotivoittoputkelleen jatkoa sunnuntaina, kun se saa Klassikossa vastaansa HJK:n. Ottelu Tehtaan kentällä alkaa kello 16.00.

Lisää uutisia