AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.33 // 19.8.2022

HJK kiinnitti kolmannen polven pääsarjapelaajan pitkällä sopimuksella

HJK kiinnitti kolmannen polven pääsarjapelaajan pitkällä sopimuksella

Kuva: Juha Tamminen

Jasper Jalonen, 17, siirtyy Turun Palloseurasta Helsingin Jalkapalloklubiin vuoden 2024 loppuun ulottuvalla sopimuksella. Lisäksi HJK:lla on sopimuksessa optio yhteen lisävuoteen. HJK maksaa TPS:llä siirrosta siirtokorvauksen.

Hyökkäävä keskikenttäpelaaja liittyy reservijoukkue HJK Klubi 04:ään mutta tulee harjoittelemaan myös Veikkausliiga-joukkueen mukana.

– Tosi upeat fiilikset! Kehittymään tänne on tultu, ja siihen HJK tarjoaa loistavat edellytykset. Tavoitteena on tietysti pelata mahdollisimman paljon, tehdä vaikutus kentällä ja päästä sitä kautta edustusjoukkueen messiin, ja siitä sitten pidemmälle, Jalonen linjaa HJK:n sivuilla.

Viime kaudella Jalonen kävi Saksan Bundesliigaseura Hoffenheimin testissä. Myös moni muu ulkomainen seura on ollut kiinnostunut poikamaajoukkueiden vakionimestä, mutta nyt valinta osui Klubiin. Jalosen selitys päätökselle on selkeä.

– HJK:ssa on Suomen parhaat mahdollisuudet päästä näytille, kun tähtäin on ulkomailla.

HJK Klubi 04:n osalta "Jappen" tavoitteet ovat loppukaudelle selkeät.

– Sarjataulukkoa kun olen katsonut, niin tässähän on hyvä mahis olla mukana nostamassa joukkuetta Ykköseen. Se olisi varmaan aika hyvä homma, Jalonen myhäilee.

Jasper Jalosen isä Jasse pelasi urallaan TPS:ssä, MyPassa ja VPS:ssä pitkälle toistasataa Veikkausliiga-ottelua. Jasperin isoisä Jouni Jalonen puolestaan voitti Tepsin paidassa 1960- ja 1970-luvulla neljä Suomen mestaruutta.

Lisää uutisia