AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.33 // 15.8.2022

SJK haki pisteet HIFK:lta - Veikkausliigakierros takana

SJK haki pisteet HIFK:lta - Veikkausliigakierros takana

Noaa Laine iski SJK:n toisen maalin Helsingissä.. (Kuva: Juha Tamminen)

Veikkausliigan kauden 2022 runkosarja alkaa kaartua lopuilleen ja viikonlopun ympärillä ohjelmassa oli viiden ottelun kierros.

HJK ja FC Lahti vetivät henkeä viikonloppuna, mutta kaikki muut kymmenen Veikkausliigaseuraa olivat tulessa viikonloppuna, joka alkoi jo perjantaina Valkeakoskelta ja päättyi maanantai-iltana Helsinkiin.

Taistelu kärjessä jatkuu tiukkana ja kamppailu kuuden parhaan joukkoon Mestaruussarjaan pääsystä on erittäin tiivis. Kuudennen sijan viivan molemmin puolin oli kierrokseen lähdettäessä kuusi joukkuetta vain viiden pisteen sisällä ja myös IFK Mariehamn 10. sijalla on vielä mukana kisaamassa paikasta kuuden parhaan joukkoon runkosarjassa.

FC Haka otti perjantaina erittäin tärkeän voiton AC Oulusta ja nousi yksin sarjataulukon neljännelle sijalle. FC Honka puolestaan kaatoi lauantain Ilveksen vieraissa ja nousi hetkeksi sarjataulukon kärkipaikalle. Lauantain toisessa ottelussa FC Inter ja VPS jakoivat pisteet. KuPS kuittasi kärkipaikan takaisin itselleen sunnuntaina kaatamalla IFK Mariehamnin niukasti 1-0. Kierroksen päätteeksi SJK kaatoi vieraissa HIFK:n.

Viikonlopun kierroksen jälkeen Veikkausliigan runkosarjaa 2022 on pelaamatta enää neljä täyttä ottelukierrosta.

Ottelukohtaiset ennakot löytyvät tuttuun tapaan otteluita edeltävänä iltana etusivun otteluvalikon kautta. Samaan valikkoon päivittyvät myös raportit otteluiden jälkeen.

Veikkausliiga viikonloppuna:

Perjantai 12.8.:
18.00 FC Haka – AC Oulu 3-2 (1-1)

Lauantai 13.8.
17.00 FC Inter – VPS 1-1 (1-1)
17.00 Ilves – FC Honka 0-4 (0-1)

Sunnuntai 14.8.:
16.00 KuPS – IFK Mariehamn 1-0 (0-0)

Maanantai 15.8.:
18.00 HIFK – SJK 0-2 (0-1)

Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia