AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.33 // 15.8.2022

FC Honka vahvistui nuorella brasilialaishyökkääjällä – ”Haluan voittaa Hongan kanssa”

FC Honka vahvistui nuorella brasilialaishyökkääjällä – ”Haluan voittaa Hongan kanssa”

FC Honka saa vahvistusta. (Kuva: Juhani Järvenpää)

Honka on tehnyt sopimuksen nuoren hyökkäyspään pelaajan, brasilialaisen Reidiner Nascimento de Jesusin kanssa.

18-vuotias Reidiner saapuu kotimaastaan, jossa hän on pelannut Ituano FC:n junioreissa.

– Olen iloinen ja kiitollinen tästä mahdollisuudesta tulla Honkaan. Lupaan tehdä täällä joka päivä parhaani, haluan voittaa Hongan kanssa ja antaa ilonaiheita seuran kannattajille. Pidän maalinteosta ja teen parhaani myös luodakseni paikkoja joukkueelle. Olen tutkinut jonkin verran suomalaista jalkapalloa ja Honkaa. Uskon, että pelityyli sopii minulle hyvin, Reidiner kommentoi Hongan sivuilla.

– Reidiner on ollut talvesta asti meillä työpöydällä. Hän on erittäin mielenkiintoinen nuori mies ja nyt kun hän pari kuukautta sitten täytti 18 vuotta, tuli siirto lopullisesti ajankohtaiseksi. Pääsimme loppujen lopuksi varsin helposti hänen kasvattajaseuransa Ituano FC:n kanssa sopimukseen siirron ehdoista. Pelaajan kartoituksessa auttoi myös Ituanossa valmentava ja meille tuttu Luiz Antonio. Ensivaikutelma pojasta on jotain hyvän ja erinomaisen aihion välimaastoa, manageri Hexi Arteva toteaa.

Lisää uutisia