AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.32 // 13.8.2022

"Täytyy olla tyytyväinen pisteeseen" - VPS-luotsi Jussi Nuorela kaksijakoisissa mietteissä

"Täytyy olla tyytyväinen pisteeseen" - VPS-luotsi Jussi Nuorela kaksijakoisissa mietteissä

Jussi Nuorela näki eväitä olleen voittoonkin. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS kävi lauantai-iltana pelaamassa Turussa FC Interin vieraana.

Ensimmäisellä puoliskolla molemmat joukkueet onnistuivat maalinteossa, ja tauolle lähdettiin 1–1 tasatilanteessa. Toisella puoliajalla Inter pääsi hakemaan voittomaalia yhden pelaajan ylivoimalla, mutta VPS:n puolustus kesti ja joukkue lähti kotimatkalle yhden pisteen kanssa.

VPS koki ottelussa Mikko Pitkäsen punaisen korin lisäksi takaiskuja, kun toppari Juhani Pikkarainen loukkaantui jo avausjaksolla ja maalivahti Teppo Marttinen toisella.

VPS:n päävalmentaja Jussi Nuorela oli olosuhteisiin nähden tyytyväinen yhteen pisteeseen.

– Aloitimme pelin hyvin. Valkomustien lasien takaa katsottuna meillä olisi pitänyt ensimmäisellä puoliajalla olla vähintäänkin parin maalin johto. Ennen yhtä nollaa meillä oli siinä neljä aika hyvää maalipaikkaa, tai pari ainakin todella hyvää maalipaikkaa. Minun mielestäni meidän olisi pitänyt johtaa peliä puoliajalla, Nuorela kommentoi.

Loppu oli kuitenkin selviytymistaistelua, mutta Vepsu kesti maalille vaihdetun Oskari Forsmanin venyttyä pariin paraatipelastukseen.

– Jouduttiin se viimeinen 20 minuuttia tappelemaan ihan tosissaan, kun olimme vajaalla. Hyvin jätkät selviytyivät. Sitten vielä Marttinen loukkaantui ja Forsman tuli vähän kylmiltään sisään ja teki pari tärkeää torjuntaa. Totta kai me olemme tyytyväisiä nyt pisteeseen, Nuorela kertoo

– Aika kaksijakoinen peli. Fiilikset on, että enemmän oli saatavissa, mutta loppupeleissä tietysti täytyy olla tyytyväinen yhteen pisteeseen, Nuorela toteaa.

Lisää uutisia