AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.32 // 12.8.2022

VPS:lle kova vahvistus takalinjoille - Luis Carlos Murillo sopimukseen loppukaudesta

VPS:lle kova vahvistus takalinjoille - Luis Carlos Murillo sopimukseen loppukaudesta

Luis Carlos Murillo HJK:ssa kaudella 2021. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS on tehnyt loppukauden kestävän sopimuksen kolumbialaispuolustaja Luis Carlos Murillon kanssa.

Aikaisemmin esimerkiksi KuPS:aa ja HJK:ta edustanut kolminkertainen Suomen mestari Murillo on kuulunut aikaisempina kausina Veikkausliigan puolustajien parhaimmistoon.

Kolumbiassa ammattilaisuransa aloittanut Murillo saapui Suomen kentille kaudella 2018, kun hän siirtyi KuPS:n riveihin. Murillo oli heti ensimmäisellä kaudellaan InStat-tilastoiden perusteella koko Veikkausliigan paras pelaaja. Kaudella 2019 hän oli tärkeä palanen Suomen mestaruuden voittanutta KuPS:n joukkuetta, ja kauden päätteeksi hänet palkittiin Veikkausliigakauden parhaana puolustajana sekä KuPS:n parhaana pelaajana.

Seuraavaksi kahdeksi kaudeksi Murillo siirtyi HJK:n, josta mukaan tarttui kahden vuoden aikana kaksi Suomen mestaruutta. Tällä kaudella ennen Vepsuun siirtymistään 31-vuotias Murillo teki kaksi pikavisiittiä muihin sarjoihin, ensin Maltan pääsarjaan ja tämän jälkeen Yhdysvaltoihin Valley United FC:hen.

Lisää uutisia