AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.31 // 6.8.2022

"Tästä pelistä otetaan opiksi"- Tainio pettyi Hakan esitykseen

"Tästä pelistä otetaan opiksi"- Tainio pettyi Hakan esitykseen

"Teme" jäi kaipaamaan paljon parempaa. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Hakan pitkä tappioton taival Veikkausliigassa tuli päätökseen Maarianhaminan illassa lauantaina, kun kotijoukkue IFK Mariehamn oli parempi maalein 2-0.

Ottelu sai koskilaisittain todella murheellisen alun, kun kotijoukkue iski pallon verkkoon jo neljännellä peliminuutilla. IFK pelasi pallon nopeasti oikealle laidalle, mistä Olawale Tehe keskitti pallon maalille ja brasilialaishyökkääjä Dé nousi vahvasti Seth Saarisen takaa puskien pallon verkkoihin.

– Nopea maali juuri semmoisesta tilanteesta, mitä käytiin läpi ennen peliä, Teemu Tainio murehti ottelun jälkeen.

Hakalla oli hetkensä ennen taukoa ja sen jälkeen. Mitä pidemmälle toinen jakso eteni, sen paremmin kotijoukkue pystyi kuitenkin tukkimaan koskilaisten rynnistyksen, eikä kaivattua tasoitusosumaa saatu aikaiseksi.

– Toinen puoliaika aloitettiin terävästi, saatiin painetta ja muutama paikka, mutta kyllä tänään jäi kaikki vähän piippuun, Tainio harmitteli.

Lopussa Dé iski vielä niitin ottelulle ja Haka joutui kotimatkalle pisteittä ja miettimään uuden käärmekeiton keittoa tuleviin otteluihin.

– Hyvä muistutus meille, että ellei me tehdä harjoiteltuja asioita peli menee vaikeaksi.

– Tästä pelistä otetaan opiksi ja joukkue tietää, että seuraavassa pelissä Oulua vastaan pitää parantaa ja olen varma, että näin myös teemme, Tainio lupaa lopuksi.

Lisää uutisia