AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.31 // 6.8.2022

Grau iloitsi Interin esityksestä: "Moni pelaaja pelasi sillä tasolla, jota olemme kaivanneet"

Grau iloitsi Interin esityksestä: "Moni pelaaja pelasi sillä tasolla, jota olemme kaivanneet"

Voitto ja esitys lämmittivät Miguel Grauta. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Inter kukisti lauantaina kotonaan SJK:n niukasti 1-0 ja nousi jälleen kuuden parhaan joukkoon Veikkausliigan sarjataulukossa.

Päävalmentaja Miguel Grau oli selvästi helpottunut positiivisesta tuloksesta ottelun jälkeen. Hän muistutti europelien jälkeisistä vaikeuksista, ja siitä kuinka ryhmä on joutunut operoimaan välillä loukkaantumissuman keskellä.

– Tällaisen jälkeen yhden stepin ottaminen eteenpäin ei ole helpointa. Se ei ole vain, että pelaajat kentälle pelaamaan, vaan kyseessä on monien asioiden summa. Tänään mielestäni moni pelaajamme pelasi sillä tasolla, jota olemme kaivanneet. Mielestäni se miten varmistimme voiton kotiin, toimi hyvin. Samalla kokonaissuorituksemme oli hyvä. Seinäjoki on erittäin hyvä joukkue pelaajineen.

Graun mukaan Interillä oli paikat ottaa ottelusta voitto selvemminkin numeroin.

– Ottelun alussa meillä oli Jussilla ja Tamilla hyvä mahdollisuus tehdä maali. Saimme ensimmäisellä jaksolla johto-osuman ja selvisimme pienoisista vaikeuksista.

– Toisella jaksolla peli hieman muuttui. Saimme kahdesta transitiosta mahdollisuuden, jotka tulivat Tamille ja Joelille. SJK keskitti tänään paljon palloa boksiin, mutta puolustimme ne hyvin. Teimme kentällä tänään voittavia asioita ja olen erittäin iloinen pelaajieni puolesta. Onnittelut heille, Grau fiilisteli.

Iloista Interin kannalta oli myös nähdä, kun Noah Nurmi ja Matias Ojala palasivat kokoonpanoon loukkaantumisten jäljiltä. Nurmi pelasi oikeana topparina vakuuttavan pelin ja kellotti lähes ysikymppisen.

Lisää uutisia