AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.31 // 5.8.2022

VPS:n Nuorela: "Se kertoo tästä sarjasta ja tavallaan meistäkin"

VPS:n Nuorela: "Se kertoo tästä sarjasta ja tavallaan meistäkin"

Jussi Nuorelan VPS isännöi lauantaina Ilvestä. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS isännöi lauantaina Ilvestä ja hakee samalla parannusta kotisaldolleen.

Kun Veikkausliigaa on takana 16 kierrosta, on VPS:llä kasassa 17 pistettä. Viimeisestä neljästä ottelusta on kertynyt kuitenkin vain yksi piste.

Viimeisimmässä kotiottelussaan VPS oli aivan pelin loppuhetkille saakka kiinni voitossa, mutta vastustaja FC Haka tuli tasoihin lisäajan viimeisellä peliminuutilla. 3–3 päättyneessä trillerissä Vepsun maaleista vastasi Tete Yengi, sekä kaksi maalia viimeistellyt Kalle Multanen.

– Kotivoitto oli todella lähellä viimeksi, jopa harmittavan lähellä. Meidän mielestämme meidän olisi pitänyt pystyä voittamaan Haka, ja seuraavalla viikolla Haka voitti kuitenkin sarjakärki KuPS:n. Se kertoo tästä sarjasta ja tavallaan meistäkin, että kyllä me pystytään voittamaan kenet tahansa. Kuka tahansa tulee tänne näin Vaasaan, niin kyllä me pystymme lähtökohtaisesti haastamaan kaikki, VPS:n päävalmentaja Jussi Nuorela kertoo vaasalaisten verkkosivuilla.

Ilveksenkään peli ei ole viime aikoina sujunut toivotulla tavalla, eikä sillä ole Vepsun tavoin voittoa viimeisestä neljästä ottelusta.

– Ilves on vähän semmoinen joukkue, että se ei ole mielestäni ihan saanut koko potentiaaliaan irti. Heillä on joukkueessa paljon hyviä yksilöitä ja taitavia pelaajia. He ovat pelanneet vähän ailahtelevasti jopa otteluiden sisällä. Aika monesti he ovat aloittaneet aika hyvin ja sitten vähän ehkä passivoitunut ja hiipunut, ja ehkä sen takia he eivät ole saaneet tuloksia. Mutta he ovat sellainen joukkue keltä koko ajan odottaa, että milloin he rupeavat oikeasti pelaamaan niin hyvin kuin he pystyvät. Mutta tietysti meidän tehtävämme on pitää huoli siitä, että he eivät saa sitä hyvää peliä huomenna, Nuorela huomauttaa.

Lisää uutisia