AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.31 // 5.8.2022

"Todella vahva esitys meiltä" - Koskela kehui erityisesti HJK:n vaihtopelaajia

"Todella vahva esitys meiltä" - Koskela kehui erityisesti HJK:n vaihtopelaajia

Toni Koskela iloitsi HJK:n vahvoista otteista. (Kuva: Mira Lönnqvist)

Siipirikkoisena Sloveniaan matkannut HJK tarrasi kiinni Eurooppa-liigan jatkopaikkaan upealla 2–0-vierasvoitolla NK Mariborista.

Ensimmäinen puoliaika oli hyvin tasainen, mutta onnistuneet vaihdot käänsivät pelin selvästi Klubille.

– Todella vahva esitys meiltä vieraspelissä Euroopassa. Ensimmäisellä jaksolla olisimme voineet olla kompaktimpia, mutta kunnollisille maalipaikoille Maribor ei kuitenkaan päässyt, vaan mielestäni laadukkaat paikat menivät meidän hyväksi, tiivistää HJK:n päävalmentaja Toni Koskela.

– Toinen jakso oli erinomainen esitys. Olimme todella solideja puolustussuuntaan, eikä vastustajalla ollut ollenkaan maalipaikkoja. Teimme kaksi todella hienoa maalia, ja meidän lisämaalimme olivat lähempänä kuin Mariborin kavennus.

Flunssa on sekoittanut pakkaa HJK:ssa viimeisen viikon aikana, ja poissaoloja oli etenkin puolustuslinjassa. Laaja sekä laadukas rinki osoitti kuitenkin jälleen voimansa.

– Jälleen kerran vaihtopelaajat tulivat erittäin hyvin sisään, mikä on laajan rinkimme vahvuus.

Toinen osaottelu pelataan ensi viikon torstaina 11. elokuuta Bolt Arenalla. Voittaja etenee Eurooppa-liigan viimeiselle karsintakierrokselle ja varmistaa samalla paikkansa vähintään Konferenssiliigan lohkovaiheessa.

– Hieno tulos tänään, mutta olemme vasta puoliajalla. Meidän täytyy esiintyä yhtä hyvin myös ensi viikon kotiottelussa, jotta saavutamme tavoitteemme eli lohkovaihepaikan.

Lisää uutisia