AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.31 // 2.8.2022

HJK:n ja KuPS:n mahdolliset seuraavat eurocup-vastustajat selvillä

HJK:n ja KuPS:n mahdolliset seuraavat eurocup-vastustajat selvillä

Kuva: Miska Savolainen

HJK ja KuPS ratkovat jatkopaikkoja eurocupeissa tällä ja ensi viikolla. Mahdolliset seuraavat vastustajat on nyt myös arvottu.

HJK kohtaa tällä ja ensi viikolla slovenialaisen Mariborin Eurooppa-liigan karsinnan kolmannella kierroksella. Otteluparin voittaja varmistaa paikan vähintään Konferenssiliigan lohkovaiheessa.

Mikäli HJK kukistaa Mariborin, kohtaa se Eurooppa-liigan karsinnan viimeisellä eli playoff-kierroksella viime kaudella Tanskan liigan kolmanneksi sijoittuneen Silkeborgin.

HJK–Maribor-parin häviäjä saa vielä viimeisen mahdollisuutensa lohkovaiheeseen Konferenssiliigan playoff-kierroksella. Tuossa ottelussa HJK tai Maribor saa vastaansa valkovenäläisen Soligorskin tai romanialaisen Cluj'n. Tuli vastaan kuka tahansa, aloittaa HJK viimeisen karsintavaiheensa kotipelillä torstaina 18.8. klo 19.

KuPS:lla puolestaan on niin ikään avoinna tie Konferenssiliigan playoff-kierrokselle. Mikäli sveitsiläinen Young Boys kaatuu kolmannella karsintakierroksella, vastaan asettuu joko Paide Linnameeskond Virosta tai RSC Anderlecht Belgiasta. Myös KuPS pelaa mahdollisen playoffs-kierroksen kotiottelunsa torstaina 18.8.

Lähde: HJK:n verkkosivut, UEFA.com
Lisää uutisia