AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.29 // 23.7.2022

Koskela hehkutti taistelua – ”Loistava vierasvoitto”

Koskela hehkutti taistelua – ”Loistava vierasvoitto”

Ilves ja HJK kävivät kovan taiston pisteistä. (Kuva: Juha Tamminen)

HJK nousi tappioasemasta 2-1-voittoon Ilveksen vieraana. HJK:n päävalmentaja Toni Koskela antoi omilleen kehut ottelun jälkeen.

Joukkueiden kauden toinen Veikkausliiga-kohtaaminen noudatti samaa kaavaa kuin äitienpäivänä Töölössä pelattu ottelu: Ilves iski avausmaalin, mutta HJK käänsi ottelun toisella jaksolla.

– Loistava vierasvoitto tiukan taistelun jälkeen, kuten Ilvestä vastaan vieraissa on ollut ennenkin. Ensimmäisellä jaksolla meillä oli ongelmia vastustajan vastahyökkäyspelaajien kontrolloinnissa, ja lisäksi menetimme palloja tyhmästi boksin lähellä tekemällä huonoja valintoja erittäin nihkeällä ja hitaalla nurmella. Saimme näitä parannettua toisella jaksolla, ja mitä pidemmälle peli eteni, sitä selvemmin se meille kääntyi, Koskela tiivisti HJK:n sivuilla.

Ottelu oli Klubille kolmas viikon sisään, ja joukkue pelaa seuraavan kerran jo tiistaina. Ilves-kamppailussa nähtiinkin jopa poikkeuksellisen paljon kierrätystä, kun Koskela oli vaihtanut peräti kahdeksan pelaajaa keskiviikon Viktoria-ottelun avauskokoonpanosta. Muun muassa täydet minuutit kellottanut Janne Saksela pelasi kauden ensimmäisen Veikkausliiga-ottelunsa.

– Meillä oli monta muutosta kokoonpanossa ja muun muassa ihan uusi linja (Saksela–Arttu Hoskonen–Matti Peltola) kasassa. Tärkeät kolme pinnaa koko joukkueen työvoitolla.

Lisää uutisia