AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.29 // 23.7.2022

FC Hakan Ojala haluaa revanssin VPS:sta – ”Haetaan voittoa”

FC Hakan Ojala haluaa revanssin VPS:sta – ”Haetaan voittoa”

Salomo Ojala lähtee Vaasaan makselemaan kalavelkoja. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Haka lähtee jatkamaan hyvää virettään lauantaina Pohjanmaalle, kun vastaan asettuu hyvää nousijajoukkueen kautta pelaava VPS. Jussi Nuorelan miehistö kävi alkukesästä ryöstämässä pisteet Tehtaan kentältä 2-0-voitolla ja nyt vastavierailulla Hakalla on kalavelkoja maksettavana.

- Meillä on revanssin paikka siinä. Meillä on nyt niin hyvä flow-tila päällä, että meidän täytyy vain jatkaa samaan tapaan ja haetaan Vaasasta taas voittoa, FC Hakan hyökkääjä Salomo Ojala pohtii seuran sivuilla.

Haka on tarjonnut kannattajilleen viihdettä edellisotteluissaan ja ennusmerkit viittaavat viihdyttävään koitokseen myös lauantaina. VPS on koko sarjan eniten maaleja tehnyt joukkue 29 osumallaan ja Haka on mättänyt neljään edelliseen liigapeliin 10 maalia, joten ainakin hyökkäysvoittoista peliä on luvassa.

- Lähtökohtaisesti voi tulla aika maalirikas ottelu, mutta kyllä meidän pitäisi tilkitä myös omaa puolustustamme hieman paremmin. Meidän pitää pystyä puolustamaan koko joukkueena tarkemmin. Onneksi olemme kuitenkin onnistuneet tekemään hyvin maaleja viime aikoina, mutta paremmalla koko joukkueen puolustuspelaamisella meillä on mahdollisuus saavuttaa vielä parempia tuloksia, arvioi Ojala.

VPS-FC Haka lauantaina 23.7. Elisa Stadionilla kello 17.00 alkaen.

Lisää uutisia