AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.29 // 22.7.2022

”Tulokset ruokkivat itseluottamusta” – FC Haka hyvässä vireessä Vaasaan

”Tulokset ruokkivat itseluottamusta” – FC Haka hyvässä vireessä Vaasaan

FC Haka voitti edellisottelussa FC Interin. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Haka jatkaa kauttaan lauantaina, kun koskilaiset matkaavat VPS:n vieraaksi. Hyökkääjä Salomo Ojalan mukaan joukkueen itseluottamus on tällä hetkellä korkealla.

Haka porskuttaa tällä hetkellä vahvasti Veikkausliigassa ollen sarjan kuntopuntarin ykkösenä ja sarjataulukossa neljäntenä. Joukkueesta huokuu vahva taistelutahto ja hyvät tulokset ovat tuoneet mukanaan ison annoksen itseluottamusta.

- Tulokset ruokkivat itseluottamusta ja huomaamme pystyvämme taistelemaan kentällä jokaista joukkuetta vastaan, Ojala kertoo Hakan sivuilla.

FC Haka taistelee tiukasti pääsystä ylempään loppusarjaan. Muutos kahteen edelliskauteen on merkittävä erityisesti joukkueen henkisessä ilmeessä. Parina edelliskautena valkopaitojen päät saattoivat repsahtaa takaiskumaalista, mutta tällä kaudella Haka on onnistunut useaan otteeseen nousemaan tappioasemasta.

- Kahtena edelliskautena olimme ehkä vielä se joukkue, jolle vastustajat tekivät lopussa maalin. Nyt olemme sillä tasolla, että me haemme voittoa loppuun saakka. Jos vastustaja hieman väsyy, niin me haistamme sen veren ja haluamme iskeä. Siinä mielessä asetelmat ovat muuttuneet kahteen edelliskauteen verrattuna, arvioi Ojala.

VPS-FC Haka lauantaina 23.7. kello 17.00 alkaen.

Lisää uutisia