AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.29 // 18.7.2022

​Oscar Wiklöf hyvästeli IFK Mariehamnin – tie vie jo maanantaina kohti Saksaa

​Oscar Wiklöf hyvästeli IFK Mariehamnin – tie vie jo maanantaina kohti Saksaa

Seurajohtaja Peter Mattsson kukitti Oscar Wiklöfin lauantain ottelun jälkeen. (Kuva: IFK Mariehamn)

Oscar Wiklöf nähtiin lauantaina IFK Mariehamnin paidassa viimeistä kertaa ainakin toistaiseksi.

Jo aiemmin julkistettu siirto Bundesliigaseura SC Freiburgin organisaatioon on nyt konkreettisesti edessä ja Wiklöf suuntasi maanantaina kohti Saksaa, jossa Wiklöf liittyy uuden seuransa U23-joukkueeseen tiistaina.

- On totta kai jännittävää kokeilla jotain uutta. Tämä on uusi haaste ja odotan sitä todella innolla. Samalla kuitenkin tietysti jään kaipaamaan ystäviä ja perhettä täällä kotona, Wiklöf sanoi Nya Ålandille.

Hiukan ikävä sivumaku Wiklöfille jäi viimeisestä Grönvitt-ottelustaan. Vaihdosta parikymmentä minuuttia ennen loppua kentälle HIFK:ta vastaan tullut Wiköf manasi monen muun tavoin 1-1-tasapeliin jäämistä hallinnasta huolimatta.

- Tuntuu hiukan ikävältä, että emme saaneet kolmea pistettä etenkin tällaisessa ottelussa, joka meidän olisi pitänyt voittaa selvällä erolla. Vastustaja teki aikaisen maalin, mutta meillä oli niin paljon paikkoja, että meidän olisi pitänyt voittaa ainakin 3-1 tai 4-1.

19-vuotias Wiklöf ehti tällä kaudella pelata kuudessa Veikkausliigaottelussa ja kaikkiaan hän on pelannut Grönvittin riveissä 15 Veikkausliigaottelua.

Lähde: Nya Åland
Lisää uutisia