AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.27 // 8.7.2022

Teemu Tainio mukana HIFK:n lipputalkoissa – ”Tuon katsomoon Hakaa kannattavia tyyppejä”

Teemu Tainio mukana HIFK:n lipputalkoissa – ”Tuon katsomoon Hakaa kannattavia tyyppejä”

Hyvät ystävät kohtaavat toisensa lauantaina. (Kuva: Juha Tamminen)

HIFK kohtaa lauantaina perinneottelussa FC Hakan Bolt Arenalla. Vastakkain ovat myös kaksi entistä maajoukkuekaveria, Mixu Paatelainen ja Teemu Tainio joukkueittensa valmentajina.

Sen lisäksi, että Tainio johdattaa Hakan kentälle, hän aikoo myös tuoda ystäviään katsomoon.

- Olen käynyt lippukaupoilla eli hankkinut lippuja lauantain otteluun. Halusin olla näin mukana tukemassa HIFK:n tilannetta jalkapallon ystävänä. Ilman muuta olen mukana näissä talkoissa. HIFK on hieno ja perinteikäs seura, Tainio kertoi HIFK:n verkkosivuilla.

- Toivon mukaan mahdollisimman moni vastaa tuohon lippukutsuun myöntävästi. Mitä enemmän väkeä, sitä parempi tunnelma. Ja meidän otteluissamme on perinteisesti ollut hyvä tunnelma muutenkin. Lippuja hankkimalla tuen tietysti lauantain vastustajaa, mutta tuon samalla katsomoon Hakaa kannattavia tyyppejä, Tainio naureskelee.

Itse ottelusta Tainio odottaa tiukkaa taistelua.

- Taistelupelejä meidän ja HIFK:n väliset ottelut ovat aina olleet. Mixu on puhaltanut hyvän asenteen ja tappeluhengen joukkueeseensa eikä pelistä tule todellakaan helppo, Tainio ennakoi.

- Mutta lähdemme luottavaisena hakemaan täyttä pistepottia Helsingistä. Olen ihan varma, että yleisölle tarjotaan viihdyttävä ja tapahtumarikas Veikkausliigamatsi.

HIFK - Ilves Bolt Arenalla lauantaina 9.7. kello 17.00. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia