AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.27 // 6.7.2022

Interin Matias Tamminen TS:lle: "Varmasti tulee yhtenäinen joukkue ja hyviä yksilöitä"

Interin Matias Tamminen TS:lle: "Varmasti tulee yhtenäinen joukkue ja hyviä yksilöitä"

Matias Tamminen on viihtynyt laiturin roolissa. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Interin Matias Tamminen on kuluvalla kaudella saanut runsaasti vastuuta ja nauttii pelaamisesta.

Kausi on merkinnyt 20-vuotiaalle Tammiselle myös siirtymistä puhtaan kärkimiehen roolista oikealla laidalle.

– Paikka sopii minun pelityylilleni, kun pääsen haastamaan paljon ja käyttämään juoksuvoimaa ja kokoani hyväksi, Tamminen sanoo Turun Sanomille.

Vaikka omat pelit ovat sujuneet, joukkueen esityksiin kauden ensimmäisellä puoliskolla Tamminen ei ole täysin tyytyväinen, vaikka sijoitus kärjen tuntumassa onkin Veikkausliigassa ja Suomen Cupissa Inter on edennyt välieriin.

– Liigassa nelossijaan ei voida olla tyytyväisiä, sillä matkalle on jäänyt helppojakin pisteitä. Suomen cupista haetaan tietenkin voittoa ja nämä europelit ovat mukava plussa kaudelle.

Keskiviikkona edessä on Konferenssiliigan karsintojen ensimmäisen kierroksen avausosaottelu kosovolaista FC Dritaa vastaan. Tammiselle itselleen europelit ovat uran ensimmäiset. Viime kaudella samaisen kilpailun ensimmäisellä karsintakierroksella pudonnut Inter on valmistautunut kosovolaisvastustajan kohtaamiseen niillä tiedoin, mitä tarjolla on ollut.

– He vasta valmistautuvat kauteen, joten tuoreista peleistä ei ole klippejä tarjolla. Varmasti tosi yhtenäinen joukkue sieltä tulee, jolla on tosi hyviä yksilöitä, Tamminen sanoo.

Ke 6.7. klo 18.00 FC Inter – FC Drita (KOS), Veritas Stadion - pääsyliput. Ottelua voi seurata myös suorana VeikkausTV:stä.

Lähde: Turun Sanomat
Lisää uutisia