AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.27 // 5.7.2022

FC Inter saa keskiviikkona vastaansa kosovolaisen FC Dritan

FC Inter saa keskiviikkona vastaansa kosovolaisen FC Dritan

FC Inter aloittaa Konferenssiliigan karsinnat keskiviikkona. (Kuva: Tara Jaakkola)

FC Inter aloittaa Euroopan Konferenssiliigan ensimmäisen karsintakierroksen keskiviikkona. Vastustajaksi Interille asettuu Kosovon Superliigaa pelaava FC Drita.

Näistä kahdesta joukkueesta Drita pärjäsi Interiä paremmin viime kaudella Konferenssiliigassa päästyään toiselle karsintakierrokselle. Inter tavoittelee voittoa keskiviikkona pelattavasta ottelusta ja sitä kautta mahdollisuutta voittaa ottelupari ja ansaita paikka toiselle karsintakierrokselle.

Inter ei ole vielä aiemmin onnistunut selvittämään tietään toiselle kierrokselle, mutta joukkueella on kova halu voittaa ja päästä näyttämään taitojaan myös kansainvälisillä kentillä. Inter lähtee otteluun innolla ja valmistautuneena pelaamaan voitosta.

Vastustajan pelistä on huono ennakkokäsitys, koska Drita pelaama Kosovon Superliiga alkaa vasta elokuussa. He eivät siis ole vielä pelanneet otteluita, joista olisi saatavilla materiaalia tulevaan peliin valmistautumista varten. Dritalta odotetaan kuitenkin aggressiivista peliä ja taitavia pelaajia, eivätkä he tule varmasti päästämään Interiä helpolla tulevana keskiviikkona.

Dritalla on ollut Interiä parempi mahdollisuus perehtyä vastustajansa pelitapaan, sillä Inter on pelannut jo lukuisia pelejä tällä kaudella. Tästä huolimatta Inter on tehnyt parhaansa, jotta koko joukkue on iskussa ja valmiina taistelemaan keskiviikkona. Yllätyksiin on tarvinnut varautua ja kaikki skenaariot käydä läpi. Vieraan vastustajan lisäksi myös Kahden pelin perusteella tehtävä ratkaisu on poikkeuksellinen verrattuna siihen, mihin Inter on tottunut esimerkiksi Veikkausliigassa. Kaikista uusista asioista ja epävarmuuksista huolimatta Inter odottaa tulevaa peliä innolla.

FC Inter – FC Drita keskiviikkona Veritas Stadionilla klo 18.00

Lisää uutisia