AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.27 // 4.7.2022

Toni Kallio tyytyväinen pisteisiin – ”Joka jätkältä isossa kuvassa hyvä peli”

Toni Kallio tyytyväinen pisteisiin – ”Joka jätkältä isossa kuvassa hyvä peli”

Toni Kallio oli joukkueensa esitykseen tyytyväinen. (Kuva: Juha Tamminen)

Töölön stadionilla nähtiin HIFK:n ja Ilveksen tuplakohtaamisten jälkimmäinen osa. "Röda" vei reilu viikko takaperin pisteet Tampereelta, joten tupsukorvilla oli kalavelat maksettavana. Liigan maalikuninkuuden viime vuonna voittanut Tuco nikkasi kauden avausosumansa tärkeään paikkaan 1-0-voitossa.

Ilveksen päävalmentaja Toni Kallio oli tyytyväinen revanssireissun saldoon. Toki suurinumeroisempikin voitto olisi kelvannut ja lisännyt mielenrauhaa.

– Onneksi riitti alun yksikin maali. Oli meillä siinä kyllä paikkoja tehdä useampikin osuma. Nuorella joukkueella tulee välillä ailahteluja, mutta tänään oli joka jätkältä isossa kuvassa hyvä peli, Kallio kertoo Ilveksen sivuilla.

– Ensimmäisellä jaksolla ehkä vähän hermoilimme, mutta toinen jakso oli ihan meidän kontrollissamme lukuun ottamatta viimeisiä minuutteja. HIFK nosti pelaajia ja haki riskillä tasoitusta. Siinä oli pientä painetta, mutta mielestäni kokonaisuutena esityksemme oli hyvä. Saatiin tunnetta ja energiaa peliin.

Voitolla Ilves nousi tasaisen sarjataulukon neljänneksi.

– Tärkeimpänä tässä nyt kuitenkin on se, että saimme kolme pistettä mukaan. Seuraavaksi päästään kotona ottamaan mittaa AC Oulusta ja käännetään katseet sinne.

Lisää uutisia