AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.26 // 3.7.2022

Miguel Grau manasi tappiota – ”Hävisimme pienen virheen vuoksi”

Miguel Grau manasi tappiota – ”Hävisimme pienen virheen vuoksi”

Miguel Grau harmitteli tappiota. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Inter kärsi Lahdessa yhden maalin tappion, joka sinetöitiin FC Lahden rangaistuspotkulla ottelun viimeisellä varsinaisella peliminuutilla. Kotijoukkue vei ottelun maalilukemin 2-1.

Päävalmentaja Miguel Grau oli vähäsanainen tappion jälkeen.

– Teimme paljon töitä voittaaksemme, ja hävisimme pienen virheen vuoksi. Joitain asioita ei voi kontrolloida.

Interin avauksessa nähtiin edellisestä ottelusta muuttunut kokoonpano. Tiivis ottelutahti sai Interin valmennuksen valitsemaan ottelun avaukseen jopa kuusi eri pelaaja kuin viime ottelussa. Avauskokoonpanoon Lahtea vastaan nousivat Markus Arsalo, Juho Hyvärinen, Luka Kuittinen, Joonas Lepistö, Elias Mastokangas ja Walter Viitala.

– Vaihdoimme pelaajia avaukseen, koska pelasimme kolme päivää sitten ja kaikki pelaajat eivät olleet valmiita. Olin tyytyväinen erityisesti ensimmäisellä puoliajalla, kun teimme hyviä asioita kentällä. Maalipaikkoja oli, mutta niistä ei onnistuttu, ja se on jalkapalloa. Pitää olla parempi boksissa, Grau analysoi Interin verkkosivujen mukaan.

Lisää uutisia