AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.26 // 2.7.2022

"Töitä tehtiin, mutta laatu ei ollut tarpeeksi hyvää" - tasapeli lievä pettymys Honka-luotsi Vasaralle

"Töitä tehtiin, mutta laatu ei ollut tarpeeksi hyvää" - tasapeli lievä pettymys Honka-luotsi Vasaralle

Honka ja IFK Mariehamn tasasivat pisteet. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Hongan pieni voittoputki katkesi lauantaina Tapiolan Urheilupuistossa pelattuun 1-1-tasapeliin IFK Mariehamnia vastaan.

Honka sai otteluun unelma-alun ja meni johtoon jo toisella peliminuutilla. Avausjakso kulki kaikkineen Hongan hienoisessa hallinnassa. Toisen jakson alussa IFK Mariehamn tuli kuitenkin tasoihin ja oli hienokseltaan niskan päällä sen jälkeen.

– Totta kai tavoitteena oli tänään ottaa voitto. Ottelu lähtikin hyvin käyntiin. Saimme pienen lahjamaalin, Agon (Sadiku) toki käytti tilaisuuden hienosti hyväkseen. Sää oli toki tänään rankka. Emme pystyneet tänään toteuttamaan peliämme kuten olisimme halunneet. Tänään tuli paljon helppoja virheitä molemmille joukkueille. Emme saaneet peliä haltuun emmekä luotua tarpeeksi maalipaikkoja.

- Toisen jakson alussa vastustaja käytti virheemme hyödyksi. Vaihtojen kautta saimme lopussa painetta, mutta laatu ei ollut tarpeeksi hyvää eikä tämä muutenkaan ollut meidän tämän kauden parasta. Töitä tehtiin, mutta tällä kertaa laatu ei ollut tarpeeksi hyvää ja joudumme tyytymään tasapeliin, Hongan päävalmentaja Vesa Vasara summasi ottelun jälkeen.

Lauantain tulosten myötä Honka jatkaa kolmantena. Ero kärkijoukkue KuPS:iin pysyy kuudessa ja kakkosena olevaan HJK:hon kolmessa pisteessä. KuPS on pelannut yhden ja HJK kaksi ottelua Honkaa enemmän.

Lisää uutisia