AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.26 // 1.7.2022

HJK:n ja Bolt.Worksin yhteistyölle jatkoa - Bolt Arena jatkossakin stadionin nimenä

HJK:n ja Bolt.Worksin yhteistyölle jatkoa - Bolt Arena jatkossakin stadionin nimenä

Kuva: Juha Tamminen

Töölön jalkapallostadionin nimenä pysyy Bolt Arena ainakin vuodet 2023–2025 HJK:n ja Bolt.Worksin sovittua yhteistyösopimuksensa option käyttämisestä.

Takana on haastavia vuosia molemmille ja HJK sekä Bolt.Works ovat olleet toistensa tukena.

– Olemme HJK:ssa todella iloisia ja kiitollisia, että yhteistyömme Boltin kanssa jatkuu. Bolt on meille mieluisa kumppani, ja selvisimme hyvässä yhteishengessä hienosti vaikean korona-ajan yli. Molemmat osapuolet ovat käyttäneet luovuutta, ja uusia tulokulmia on löydetty. Arenan lisäksi Bolt näkyy myös muun muassa tiettyjen pelaajien peliasuissa, HJK:n varatoimitusjohtaja Kari Haapiainen kertoo.

Samoilla linjoilla on myös toinen osapuoli.

– Kun tammikuun lopussa 2020 julkistimme sopimuksen, eipä kukaan arvannut millaiset (korona)vuodet Bolt Arenallakin on edessä, Bolt.Worksin perustajajäsen Timo Hakkarainen naurahtaa.

– Selvisimme kuitenkin HJK:n kanssa yhteistyöllä mainiosti. Nyt eletään taas hienoa aikaa, kun peleihin saa ottaa vapaasti yleisöä, ja Bolt Arenalla on koko ajan enemmän myös esimerkiksi yritysten työhyvinvointitilaisuuksia ja muita aktiviteetteja. Eikä HJK:n menestyksessäkään ole ollut valittamista: kaksi mestaruutta ja Konferenssiliigan historiallinen lohkopaikka, Hakkarainen hymyilee.

Vuokratyövoimaa teollisuuteen, rakennuksille, logistiikkaan ja kiinteistöhuoltoon sekä hotelli-, ravintola- ja catering-aloille välittävä Bolt.Works on kasvanut viime vuosina valtavalla vauhdilla. Vuonna 2021 liikevaihto tuplaantui edellisestä vuodesta 78 miljoonaan euroon, ja kuluvana vuonna 2022 Bolt ennustaa liikevaihtonsa nousevan jo 109 miljoonaan.

Boltin ja Klubin sopimus on hyvin monipuolinen ja sisältää esimerkiksi työllisyystakuun peliuransa lopettaneille HJK:n edustusjoukkueiden nais- ja miespelaajille.

Lisää uutisia