AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.26 // 30.6.2022

Suomen Cupin välierien arvonta maanantaina 4. heinäkuuta

Suomen Cupin välierien arvonta maanantaina 4. heinäkuuta

Kuva: Juha Tamminen

Miesten Suomen Cupin välieräparit sekä finaalin kotijoukkue arvotaan 4. heinäkuuta klo 13 alkaen.

Miesten Suomen Cup on edennyt välierävaiheeseen. Välieräparit arvotaan maanantaina 4. heinäkuuta Veikkauksen studiolla. Arvonnan suorittaa Palloliiton kilpailupäällikkö Peter Lundström. Arvonta suoritetaan yhdessä osassa ilman taukoja, ja sitä voi seurata reaaliaikaisesti VeikkausTV:n kautta.

Arvonnassa arvotaan välieräottelut 1 ja 2. Tämän jälkeen arvotaan, kumman ottelun voittaja on finaalin kotijoukkue. Välierien runkopäivä on 31. elokuuta ja finaali pelataan Olympiastadionilla 17. syyskuuta.

Välieriin selviytyneet joukkueet ovat FC Inter, FC Lahti, HIFK ja KuPS.

Lisää uutisia