AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.26 // 30.6.2022

AC Oulu juhlii 20-vuotista taivaltaan lauantaina - VPS-ottelun yhteydessä Raatti tapahtumia täynnä

AC Oulu juhlii 20-vuotista taivaltaan lauantaina - VPS-ottelun yhteydessä Raatti tapahtumia täynnä

Raatissa juhlitaan lauantaina. (Kuva: Juha Tamminen)

AC Oulu täyttää kuluvan kauden aikana 20 vuotta. Laivastonsiniset juhlivat teini-iän päättymistä lauantaina 2.7. klo 17.00 alkavassa Veikkausliigan kotiottelussa Vaasan Palloseuraa vastaan.

Juhlaottelun kunniaksi Raatin ottelutapahtuma on viritetty äärimmilleen.

Liput otteluun kannattaa ostaa ennakkoon AC Oulun seurakaupasta. Otteluun myydään 20 eurolla erilaisia lippupaketteja, kuten perhelippu, kaksi aikuisten lippua, kolme erityisryhmän lippua ja neljä lastenlippua. Lippuja myydään luonnollisesti myös porteilla, mutta parhaat hinnat saat aina ennakkolipuista.

Normaalista ottelusta poiketen Raatin portit avataan jo puolitoista tuntia ennen ottelun alkua eli 15.30. Kaikki myyntipisteet ja VIP-tilat palvelevat asiakkaita heti porttien aukeamisen jälkeen. Anniskelualueilla Happy Hour-hinnat klo 15.30-16.45.

Raatin kenttätasolle aidataan fanialue eli fanzone. Ennen peliä alueella kaikilla on mahdollisuus tavata AC Oulun uusimmat vahvistukset Rasmus Karjalainen, Cristhian Valencia sekä oululaiset NHL-tähdet Markus Nutivaara ja Sebastian Aho. Nelikko jakaa nimikirjoituksia ja heidän kanssa pääsee ottamaan yhteiskuvia ja kyselemään kuulumisia. Pelin jälkeen AC Oulun pelaajat ovat myös fanialueella tavattavissa.

Tapahtumatorilla eli Raatin kaupungin puoleissa päädyssä yleisöä viihdyttää, kikkavinkkejä jakaa ja pienpelejä pelaa freestyle-futiksen guru Alexander Wessberg. Samalla alueella jokainen halukas voi käydä kokeilemassa jättikokoista futisdartsia.

Normaalien myyntipisteiden lisäksi juhlaottelussa on mahdollisuus ostaa eri myyntivaunuista pizzaa, virvokkeita, pehmistä ja jäätelöä!

AC Oulun fanituotteet (ei pelipaidat) ovat koko viikon 20%:n alennuksessa AC Oulun seurakaupassa sekä ottelutapahtumassa. Fanimyyntipisteen löydät pääkatsomon kaupungin päädyn katsomokäytävältä. Alennuksen voi lunastaa seurakaupassa ostotapahtuman yhteydessä koodilla: aco20.

Ottelun jälkeen viralliset jatkot pidetään täysin uusitussa Bar Ihkussa (Torikatu 22). Illan päälle myös joukkue ilmaantuu juhlapaikalle. Muistakaa nauttia myös Wingerin, Oluthuone Leskisen ja Jumprun palveluista ennen ja jälkeen ottelun.

Lisää uutisia