AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.26 // 27.6.2022

SJK:lla katse jo pikku hiljaa europeleihin

SJK:lla katse jo pikku hiljaa europeleihin

Miten käy SJK:n Floran kanssa? (Kuva: Mika Alavesa)

SJK palasi juhannuksen jälkeen harjoituksiin ja aloitti valmistautumisen ensi viikon europeliin.

– On mahtava palata takaisin pienen juhannustauon jälkeen. Kaikille teki hyvää pari täysin vapaata päivää. Ja tämä on meille erittäin hienoa aikaa. Voimme hetkeksi jättää sarjan pois ajatuksista, ja nauttia näistä kymmenestä päivästä europelin ja sen valmistautumisen kanssa. On erittäin harvinaista, että pääsee urallaan tilanteeseen, jossa voi tehdä seurahistoriaa. Ja meille se on nyt mahdollista, sanoo SJK:n päävalmentaja Joaquin Gómez, ja viittaa historian tekemisellä siihen, että SJK ei ole vielä koskaan voittanut yhtään ottelua eurokentillä.

SJK kohtaa FC Floran kaksiosaisessa UEFA Europa Conference Leaguen ensimmäisen kierroksen otteluparissa ja ensimmäinen osa pelataan torstaina 7.7. kello 19.00 Tallinnan A.Le Coq Arenalla. Toinen osa on Seinäjoella torstaina 14.7. kello 19.00.

– Me harjoittelemme nyt täysin luonnonnurmella, jotta olemme tottuneita siihen, kun pelaamme luonnonnurmella Tallinnassa. Säät suosivat meitä tämän kanssa myös mahtavasti, ja kaikki on sujunut tähän mennessä erinomaisesti, Gómez toteaa SJK:n sivuilla.

– Ensin alkuun me keskitymme itseemme ja käymme läpi pelejä, joita olemme viimeksi pelanneet. Otamme niistä hyviä asioita mukaan ja kehitämme niitä, mitä missä on kehitettävää. Ja huomenna alamme ottamaan mukaan asioita vastustajasta. Lähestymme tätä alue kerrallaan ja lisäämme joukkueelle tiedon määrää vastustajasta tapaamisissa ja viikon harjoituksissa. Viikonlopun jälkeen viimeiset päivät ovat sitten valmistautumista henkisesti ja fyysisesti siihen, että olemme valmiita matkustamaan Viroon ja valmiita torstaina, kun peli alkaa, kertoo Gómez valmistautumisen ohjelmasta.

SJK matkustaa Tallinnaan jo tiistaina 5.7. ja harjoittelee ottelustadionilla keskiviikkona 6.7.

Lisää uutisia