AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.25 // 22.6.2022

"Tämä on vaikea hetki" - Zeneli näki FC Lahden pelissä parempaa tappiosta huolimatta

"Tämä on vaikea hetki" - Zeneli näki FC Lahden pelissä parempaa tappiosta huolimatta

Ilir Zeneli harmitteli punaista korttia. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahti kärsi keskiviikkoisessa veikkausliigan ottelussa Turussa 5-1-murskatappion FC Interille.

Lahden ainokaisen viimeisteli Altin Zeqiri. Kotijoukkueen Benjamin Källman osui kahdesti. Myös Petteri Forsell, David Haro ja Ruxi osuivat maalipuiden väliin.

Ottelu sai käänteen jakson puolivälissä, kun erotuomaristo tulkitsi Alan Henriquen estäneen maalin kädellään. Henrique katseli punaista ja pallo vietiin pilkulle.

Ottelun jälkeen FC Lahden päävalmentaja Ilir Zeneli oli pettynyt tulokseen. Zeneli kuitenkin uskoo, että joukkue kykenee nousemaan pohjalta ja oppimaan. Hän harmitteli punaista korttia, mutta ei kommentoinut tuomiota, ennen kuin on nähnyt tilanteen videolta.

– Olimme punaiseen korttiin asti pelissä mukana, vaikka siinä oli pieniä nukahtamisia puolustuksessa, kuten tolppalaukaus. Inter joutui vaihtamaan ryhmitystään, joten he joutuivat ottamaan meidän hyökkäysuhkaa pois. En nähnyt penkiltä, oliko se käsivirhe vai ei, niin en voi sanoa siitä vielä mitään.

- Harmitus on kuitenkin iso. Tämä on vaikea hetki. Joukkueessa on kuitenkin kyky ja usko, että voimme kääntää suunnan. Olemme olleet pohjalla, mutta meidän pelissämme on ollut kehitystä, Zeneli summasi.

Lisää uutisia