AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.25 // 22.6.2022

"Tällainen ottelu tulee aika sopivasti" – IFK Mariehamn valmis haastamaan HJK:n

"Tällainen ottelu tulee aika sopivasti" – IFK Mariehamn valmis haastamaan HJK:n

"Ahna" ei haikaile poissaolijoiden perään. (Kuva: Juha Tamminen)

IFK Mariehamn kyntää neljän ottelun tappioputkessa ja sen katkaiseminen ei välttämättä ole helppoa, kun keskiviikkona vieraaksi saapuu HJK.

Grönvittin päävalmentaja Daniel Norrmén näkee HJK-ottelun tulevan kuitenkin tavallaan hyvään saumaan.

- Minusta tällainen ottelu tulee aika sopivasti. Meillä on vähemmän paineita niskassamme kuin esimerkiksi VPS:aa tai Hakaa vastaan, Norrmén viittaa edellisotteluihin Ålandstidningenissä.

- Kun ajattelee sitä, että meillä on juuri nyt vaikea kausi, niin tämä on vähän kuin bonusottelu, jossa meillä on vain voitettavaa. Sikäli tämä tulee aika hyvään aikaan.

Ihan parhaista lähtökohdista IFK Mariehamn ei otteluun pääse, sillä varmuudella sivussa ovat loukkaantuneet Mikko Sumusalo, Alvaro Ngamba jsekä HJK:sta lainalla olevat maalivahti Elmo Henriksson ja Patrik Raitanen, jotka eivät saa pelata omaa seuraansa vastaan. Lisäksi Haka-ottelussa loukkaantuneen kapteeni Timi Lahden pelikunto on iso kysymysmerkki.

- Tietysti lähtökohdat ovat vähän vaikeammat, kun meillä on useampi pelaaja sivussa. Näin on käynyt, koska emme voi nyt käyttää Elmoa tai Patua. Mutta se on kuten on ja menemme sillä mitä on käytettävissä. Saamme joka tapauksessa vahvan ryhmän kentälle, "Ahna" vakuuttaa.

IFK Mariehamn-HJK Wiklöf Holding Arenalla keskiviikkona 22.6. kello 19. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia