AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.23 // 10.6.2022

​VPS-kapteeni Strandvallin kausi ohi – loukkaantuminen osoittautui pelätyn vakavaksi

​VPS-kapteeni Strandvallin kausi ohi – loukkaantuminen osoittautui pelätyn vakavaksi

"Seballa" on edessä pitkä kuntoutumisjakso. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS:n kokeneen kapteenin Sebastian Strandvallin kausi on mitä suurimmalla todennäköisyydellä paketissa loukkaantumisen myötä.

Strandvall loukkaantui edellisessä Veikkausliigaottelussa IFK Mariehamnia vastaan sinänsä varsin normaalissa pelitilanteessa.

- Maarianhamina-pelissä jahtasin vastustajaa ja yritin saada vastahyökkäystä pysäytettyä. Onnistuinkin siinä, mutta samalla kun kurotin palloon, niin jalka jäi kiinni tekonurmeen ja vastustaja vaihtoi vielä vähän suuntaa suoraan minua päin ja polvi vääntyi etuviistoon ja sisäänpäin, "Seba" kertaa.

- Tunsin heti, että nyt ei tunnu hyvältä.

Tuntemus osui valitettavan hyvin kohdilleen.

- Olen nyt saanut diagnoosin. Eturistiside on poikki, mutta muu polvi näyttää oikein hyvältä. Vaikka eturistiside on paha juttu ja vaatii leikkausta, niin hyvä että polvi muuten on kunnossa, sen puolesta on varmaan hyvät mahdollisuudet kuntoutua.

Strandvall kuntouttaa itseään jo nyt ennen edessä olevaa operaatiota ollakseen mahdollisimman valmis sen jälkeen ottamaan askeleita eteenpäin.

- Kaikella todennäköisyydellä koko kausi menee kuitenkin kuntoutuessa. Sinänsä harmin paikka, kun muuten on ollut hyvässä kunnossa fyysisesti ja pelit tuntuneet hyvältä. Mutta tällaista tämä on futiksessa ja välillä tulee pahempia loukkaantumisia.

Lähde: VPS TV
Lisää uutisia