AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.21 // 25.5.2022

KuPS vahvisti hallintoaan - Markku Raatikainen kokopäiväiseksi puheenjohtajaksi

KuPS vahvisti hallintoaan - Markku Raatikainen kokopäiväiseksi puheenjohtajaksi

Kuva: Juha Tamminen

Kuopion Palloseura Oy:n yhtiökokous pidettiin viime viikonloppuna Väre Areenalla. Yhtiökokouksessa vahvistettiin tilikauden 2021 tilinpäätös sekä vahvistettiin yhtiön hallintoa.

Yhtiökokous valitsi yhtiön uudeksi kokopäiväiseksi puheenjohtajaksi tehtävää aiemmin syksystä 2021 alkaen otona hoitaneen Markku Raatikaisen. Markku Raatikainen siirtyy tehtävään Realia Managementin asiakkuusjohtajan tehtävistä ja aloittaa Kuopion Palloseura Oy:n palveluksessa kokopäiväisenä hallituksen puheenjohtajana lokakuun 2022 puolivälissä.

Raatikaisen tehtävänä on hallituksen puheenjohtajan tehtävien ohessa ottaa vastuulleen erityisesti yhteistyökumppanimyynnin ja -sisältöjen kehittäminen.

Hallituksessa jatkavat Raatikaisen lisäksi KuPS Ry:n hallituksen varapuheenjohtaja, asianajaja Matti Reinikainen sekä Sport & Spa Hotel Vesileppis Oy:n toimitusjohtaja Kimmo Rossi.

Kuopion Palloseura Oy:n pääomistaja Ari Lahti on tyytyväinen vahvistettuun hallintojärjestelyyn.

- Odotukset yhtiön vahvistetun hallinnon suhteen ovat korkealla. Syksyllä 2021 aloittanut hallitus on päässyt hyvin vauhtiin, toiminut sitoutuneesti ja tuonut merkittävästi lisäosaamista KuPS Oy:n hallinnon ja arjen kehittämiseen. Nyt hallituksen puheenjohtajan tehtävän kokopäiväistämisellä otamme yhtiönä seuraavan askeleen kohti vahvemmin liiketaloudellisesti toimivaa yritystä, joka samalla haluaa ylläpitää saavutetun kilpailullisen tason, Lahti toteaa.

Kuopion Palloseura Oy:n liikevaihto oli 30.11.2021 päättyneellä tilikaudella 3,25 miljoonaa euroa (edellisellä tilikaudella 3,04 miljoonaa euroa) ja tulos 1,55 miljoonaa euroa tappiollinen (-0,20 miljoonaa euroa). Keskeisiä syitä kasvaneeseen tappioon olivat mm. kohonneet henkilöstökulut ja viime kesän Euroopan konferenssiliigan otteluihin liittyneet menot.


Lisää uutisia