AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.21 // 24.5.2022

FC Lahden Zeneli haluaa nähdä kentällä onnistumisia

FC Lahden Zeneli haluaa nähdä kentällä onnistumisia

Ilir Zenelin FC Lahti haluaa palata voittojen tielle tappiollisen AC Oulu-ottelun jälkeen. (Kuva: Juha Tamminen)

Keskiviikkona pelataan Suomen Cupin viidettä kierrosta. FC Lahti matkaa Suomenlahden rannalle Haminaan, jossa lahtelaisia isännöi Haminan Pallo-Kissat.

Haminaan FC Lahti lähtee hakemaan jatkopaikkaa ja ehjää suoritusta. Kokoonpanosta ovat varmasti sivussa Lassi Järvenpää, Daniel Koskipalo ja Pyry Lampinen. Edellisessä ottelussa haavan päähänsä saanut Martinos Christofi on suurella todennäköisyydellä sivussa haavan paranemisen nopeuttamiseksi. Albion Ademi on puolestaan kyennyt jälleen harjoittelemaan joukkueen mukana.

FC Lahden päävalmentaja Ilir Zeneli haluaa nähdä kentällä onnistumisia niin joukkueena kuin yksilöinäkin.

– Huomenna meillä on Suomen Cupin peli ja saamme vastustajan alemmalta sarjatasolta. Meille on todella tärkeää, että menemme jatkoon. Se on ensimmäinen prioriteetti. Haluamme onnistua joukkueena ja yksilöinä ja saada onnistumisten kautta itseluottamusta. Meillä on myös viikonloppuna peli, mutta tämä on seuralle sadas ottelu Suomen Cupissa ja haluamme hoitaa pelin mallikkaasti sekä pelillisesti että tuloksellisesti. Meille Suomen Cup on tärkeä turnaus kilpailullisesti ja haluamme onnistua siinä ja mennä mahdollisimman pitkälle turnauksessa, Zeneli painottaa FC Lahden verkkosivuilla.

HaPK – FC Lahti 25.5.2022 kello 17.30 Haminan urheilukentällä.

Lisää uutisia