AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.20 // 21.5.2022

​90's Superlauantai OmaSp Stadionilla - ilta jatkuu pitkälle Veikkausliigaottelun jälkeenkin

​90's Superlauantai OmaSp Stadionilla - ilta jatkuu pitkälle Veikkausliigaottelun jälkeenkin

Kuva: Juha Tamminen

Seinäjoen OmaSp Stadionilla juhlitaan 90's Superlauantaita 21.5. Päivä alkaa Veikkausliigan ottelulla SJK – IFK Mariehamn kello 17.00 ja jatkuu OmaSp Stadionin uudella tapahtuma-areenalla aina puoleen yöhön asti.

K18-tapahtumassa lavalle nousee ottelun jälkeen DJ PartaMattina tunnettu Matti Airaksinen, Movetron ja ruotsalainen Basic Element. Liput 90's Superlauantaihin ja yhdistelmäliput Veikkausliiga-otteluun myynnissä Lippu.fi-kanavissa ja SJK Storessa.

Superlauantait ovat osa SJK:n Veikkausliigassa pelaavan joukkueen ottelutapahtumia, mutta samalla ne toimivat itsenäisinä tapahtumina varsinaisen ottelutapahtuman jälkeen OmaSp Stadionin uudella tapahtuma-areenalla. Käytössä on koko OmaSp Stadionin laajennettuine terasseineen ja tapahtuma-areena palveluineen.

Lauantaina 21.5. pelattava Veikkausliigan ottelu SJK – IFK Mariehamn potkaistaan käyntiin OmaSp Stadionilla klo 17:00 ja Tapahtuma-areenalla tunnelmaa nostaa jo ennen ottelua DJ ja siellä on ruoka- sekä anniskelupisteitä.. Ottelutapahtuman jälkeen tapahtuma-areenan portit aukeavat klo 18:00 ja ottelu päättyy noin klo 19:00 mennessä.

Ennen ottelua alue on auki kaikille ottelulipun ostaneille tai SJK:n kausikorttilaisille. Ottelun jälkeen tapahtuma-areena muuttuu K18-anniskelualueeksi ja varsinainen 90's Superlauantai -tapahtuma alkaa. Koko päivään on saatavan yhdistelmälippuja tai lippuja vain iltatapahtumaan. Tapahtuma-areenalla on satsattu asiakkaiden viihtyvyyteen ja palveluihin. Sieltä löytyy normaalien anniskelupisteiden lisäksi viini- ja drinkkibaari, sekä useita ruokapisteitä. Lisäksi OmaSp Stadionin ravintolat kahdessa kerroksessa ja terassit palvelevat juhlaväkeä.

Lisää uutisia