AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.20 // 20.5.2022

Ilveksen Kallio tietää: "Pallonhallinta on perinteisesti se, mihin Honka pyrkii"

Ilveksen Kallio tietää: "Pallonhallinta on perinteisesti se, mihin Honka pyrkii"

Toni Kallion Ilves haastaa Hongan. (Kuva: Juha Tamminen)

Veikkausliigan ylemmässä keskikastissa nähdään perjantaina mielenkiintoinen kahden keltapaitaa tunnustavan joukkueen kohtaaminen. Sarjakolmonen FC Honka isännöi Espoossa viidentenä majailevaa Ilvestä.

Ilveksen päävalmentaja Toni Kallio ei ole yllättynyt Hongan hätyyttelevän mitalisijoituksia tänäkin vuonna.

– Omissa papereissani Honka on koko ajan lukeutunut mitaliehdokkaisiin. He ovat korkealla sarjataulukossa ihan ansaitusti. Yksi tekijä varmasti on se, että he ovat viime kauteen verrattuna hieman suoraviivaistaneet peliä tai ainakin ovat tulleet aggressiivisemmiksi, Kallio kuvailee Ilveksen verkkosivuilla.

– Pallonhallinta on perinteisesti se, mihin Honka pyrkii. Tällä kaudella he ovat kuitenkin näyttäneet, että hyökkäyksiä voidaan päättää myös nopeasti. Kova matsi on luvassa ja uskon, että tasaväkinen myös. Voitolla nousisimme tasapisteisiin.

Hongan ja Ilveksen välinen kohtaaminen alkaa Tapiolan Urheilupuistossa kello 18.

Lisää uutisia