AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.19 // 15.5.2022

"Meille riitti se yksi maalipaikka" - Kallio tyytyväinen Ilveksen voittoon ja nollapeliin

"Meille riitti se yksi maalipaikka" - Kallio tyytyväinen Ilveksen voittoon ja nollapeliin

Pisteet olivat "Köpille" tärkein asia. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilves pelasi kauden ensimmäisen nollapelin ja otti kolme arvokasta pistettä IFK Mariehamnilta sunnuntaina 1-0-voiton myötä.

Ilveksen päävalmentaja Toni Kallio ei odottanut pelillisesti hienouksia. Kotivoitto on paras palkinto ja päätös viikolle.

– Kolme pistettä oli se mitä haettiin ja saatiin. Molemmat joukkueet puolustivat hyvin, eikä maalipaikoilla juhlittu. Meille riitti se yksi, Kallio totesi.

– Tempo oli tänään alhainen, ja välillä meidänkin tavallaan piti huilata pallon kanssa. Sitä käytiin viikolla treeneissä läpi, että uskalletaan pelata ja pitää palloa. Kenttä on vielä sellaisessa kunnossa, että paljon tulee virhepomppuja. Kontrolloimme peliä kuitenkin koko ajan.

Peli sähköistyi oikeastaan toden teolla vasta viimeisen kymmenminuuttisen aikana.

– Lopussa he saivat painetta meidän maalille, mutta ei tässä pelissä ollut oikein muita paikkoja heillä, kuin se yksi "Rassen" (Leislahti) hyvä torjunta, Kallio viittasi Jean-christophe Coubronnen puskuun päätösminuuteilla.

– Kolme vaihtotapahtumaa ehdittiin käyttää juuri ennen, kuin "Tume" (Siira) alkoi nilkuttaa. He laittoivat Baba Mensahin ylös, ja me vastasimme Tatu Miettusella. Siinä pysyi jännitys päällä, mutta hyvin jätkät hoitivat homman. Ensimmäinen nollapeli on tärkeä juttu, Kallio muistuttaa.

Lisää uutisia