AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.19 // 14.5.2022

"Pisteeseen on oltava tyytyväinen" - Mixu Paatelainen kiitteli HIFK:n taistelua

"Pisteeseen on oltava tyytyväinen" - Mixu Paatelainen kiitteli HIFK:n taistelua

Pistekin maistui Mixulle loppujen lopuksi. (Kuva: Tara Jaakkola)

HIFK saapui lauantaina Veritas Stadionin nurmelle Turkuun tavoitteena avata kauden voittotili kotijoukkue FC Interin kustannuksella.

Tavoite ei alusta alkaen ollut helppo, sillä Inter tunnetaan kovana kotijoukkueena. Ottelun kaava noudattikin ennakoitua – Inter otti pallon itselleen ja HIFK lähti otteluun tiiviillä puolustusmuodolla. Dramaattinen ottelu kaikkine käänteineen tarjosi lopulta neljä maalia, kaksi rangaistuspotkua, ulosajon ja viihdettä koko rahalla.

HIFK:n päävalmentaja Mixu Paatelainen kiitteli joukkueen työmoraalia ja oli tyytyväinen pisteeseen ottelun jälkeen:

– Olen tosi tyytyväinen joukkueen taistelutahtoon tänään. Pelaajilla oli peli-idea tänään päässä ja se näkyi myös kentällä. Tämä antoi hyvän pohjan ottelulle. Interin maalit olivat enemmän meidän omia mokiamme kuin Interin hyvyyttä, vaikka maalit itsessään komeita olivatkin. Enemmän oli tästä ottelusta siis tarjolla, vaikka pisteeseen on oltava tyytyväinen.

- Tiesimme, että Inter on hyvä joukkue ja Turku on vaikea paikka vierailla. Olen myös iloinen siitä, että saimme antaa Kingeille tästäkin ottelusta jotain mukaan, Mixu kiteytti.

Lisää uutisia