AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.19 // 13.5.2022

"Olisin varmasti kuullut kopissa pelin jälkeen" - KuPS-toppari Diogo Tomas kertasi maalisyöttään

"Olisin varmasti kuullut kopissa pelin jälkeen" - KuPS-toppari Diogo Tomas kertasi maalisyöttään

Diogo Tomas ja Tim Väyrynen välttyivät keskustelulta kopissa. (Kuva: Juha Leskinen)

KuPS porskuttaa vahvasti Veikkausliigan kärkipaikalla FC Hakan kaaduttua torstaina Väre Areenalla niukasti 2-1.

Keltapaitojen alkukausi on ollut tuloksellisesti lähes mykistävän kova, kun seitsemästä ottelusta joukkue on voittanut kuusi ja pelannut kertaalleen tasan. Sinänsä positiivista KuPS:n tuloskunnossa on myös se, että joukkueella on vielä paljon parannettavaa pelillisesti.

Alkukaudesta keltamustan peliä on leimannut pelien sisällä pelaamisen tason ailahtelevaisuus, eikä täysin ehjää 90-minuuttista nähty myöskään Hakaa vastaan.

- Ensimmäisellä puoliajalla pääsimme hienosti rakentamaan peliä ja löysimme hyvin syöttötiloja. Toisella puoliajalla olimme ehkä vähän liian malttamattomia pallon kanssa. Yritimme puskea väkisin ja sitä kautta menetimme palloja liian helposti, topparin paikalla vahvan pelin pelannut Diogo Tomas arvioi toisen jakson vaikeuksia.

Tomas antoi lisäksi syötön ottelun avausmaaliin Tim Väyryselle.

- Pääsin nousemaan pystyyn laidalta ja ennätin vilkaisemaan, että Tim ajaa maalin edustalle. Jos en olisi syöttänyt Timille, niin olisin varmasti kuullut siitä häneltä kopissa pelin jälkeen, nauroi Tomas.

Lisää uutisia