AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.19 // 13.5.2022

Honka-luotsi Vasara ei selitellyt: "AC Oulu oli paikoissaan tehokkaampi"

Honka-luotsi Vasara ei selitellyt: "AC Oulu oli paikoissaan tehokkaampi"

"Vesku" ei selitellyt tappiota. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Hongan perjantainen Oulun vierailu ei tuonut lisäystä pistepottiin, kun isännät iskivät lisäajalla rangaistuspotkusta voittomaalin.

Hongalla oli ottelussa paikkansa ja lopputulos olisi voinut hyvin olla jotain muutakin kuin 2-1.

– Aloitimme ottelun hyvin ja olimme pääasiassa ihan hyvin pelin päällä. Jostain syystä meillä tuli virhesuma, jossa hävisimme monta kaksinkamppailua putkeen ennen AC Oulun ensimmäistä maalia. Pääsimme sitten uudelleen peliin kiinni, olimme hallitsevampia, loimme paikkoja ja tulimme tasoihin. Vastustajan punainen kortti toki auttoi tilannetta. Lopussa emme hoitaneet puolustuspään kulmapotkua tarpeeksi hyvin.

- Tämä oli jo toinen peli putkeen, jossa vastustaja tekee niistä meille maalin. Meidän täytyy olla niissä tilanteissa jatkossa vahvempia. Meillä oli tänäänkin hyökkäyksessä aihioita, mutta tällä kertaa emme olleet tarpeeksi tehokkaita, Hongan päävalmentaja Vesa Vasara summasi ottelun jälkeen.

Hyvän alkukauden pelannut Honka jatkaa tappiosta huolimatta kolmannella sijalla, kolmentoista pisteen saldolla. Joukkueessa vallitsee hyvä ilmapiiri, eikä yksi harmittava tappio sitä kaada.

– Joukkue tekee kovasti töitä ja antaa kaikkensa. Virheitä sattuu, mutta meidän tulee uskoa omaan hommaamme ja jatkaa sitä. Pystymme kyllä pelaamaan laadukkaammin, tänään emme olleet parhaimmillamme. Olemme joukkue, joka tekee paljon töitä ja pelaa suht isolla riskillä koko ajan. Sinänsä pelissä ei ole mitään huolestuttavampaa kuin aiemminkaan.

- Tänään AC Oulu oli tehokkaampi paikoissaan ja ansaitsi siten voittonsa. Analysoimme tämän pelin, parannamme tiettyjä asioita ja sitten taas mennään, Vasara päätti.

Lisää uutisia