AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.19 // 13.5.2022

Hongan Hernández: "Pyrimme pelaamaan joka pelissä oman ideamme mukaan"

Hongan Hernández: "Pyrimme pelaamaan joka pelissä oman ideamme mukaan"

Aldayr Hernández odottaa mielenkiinnolla illan ottelua. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Honka jatkaa pistejahtiaan Veikkausliigassa tänään perjantaina, kun keltamustat matkustavat Ouluun AC Oulun vieraaksi.

AC Oulu avasi Veikkausliigakautensa 2-2 tasapelillä VPS:aa vastaan. Sen jälkeen se on hävinnyt FC Interille ja IFK Mariehamnille niukoin 2-1 lukemin, voittanut Hakan 3-0, sekä pelannut tasan myös Ilveksen (2-2) ja viimeisimpänä HIFK:n (1-1) kanssa.

– AC Oulu on hyvä joukkue. Heillä on hyviä pelaajia ja selkeä ajatus siitä, miten he haluavat pelata. Tärkeintä on, että uskomme omaan peliimme ja lähdemme tähän otteluun samalla asenteella ja innolla, kun aiempiinkin. Pyrimme pelaamaan joka pelissä oman ideamme mukaan ja siinä onnistuminen on tärkeää myös Oulua vastaan, Hongan toppari Aldayr Hernández pohtii espoolaisten verkkosivuilla.

AC Oulu - FC Honka perjantaina 13.5. Oulun Raatin Stadionilla kello 18.00.

Lisää uutisia