AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.19 // 13.5.2022

"En voi pyytää pelaajilta yhtään enempää" - VPS-luotsi Nuorelaa harmitti vain tulos

"En voi pyytää pelaajilta yhtään enempää" - VPS-luotsi Nuorelaa harmitti vain tulos

Jussi Nuorela oli tyytyväinen kaikkeen paitsi lopputulokseen. (Kuva: Juha Tamminen)

Kauden ensimmäinen Pohjanmaan derby pelattiin aurinkoisella Elisa Stadionilla yli 3800 katsojan edessä.

Maalittoman ensimmäisen puoliajan jälkeen SJK pääsi taululle toisen puoliajan alussa Daniel Håkansin osumalla, jonka jälkeen VPS otti selvän hallinnan ottelusta. Vepsun kovasta paineesta huolimatta ottelu päättyi SJK:n 0–1 voittoon.

Vaasan Palloseuran päävalmentaja Jussi Nuorela oli lopputuloksesta huolimatta tyytyväinen joukkueensa otteisiin.

– Ensimmäisellä jaksolla olimme todella vahvoja. Pystyimme prässäämään SJK:ta tosi ylhäältä, ja saimme paljon riistoja, sekä painetta SJK:n päähän. Tauolla olin erittäin tyytyväinen meidän peliimme ensimmäisellä jaksolla, kommentoi Nuorela.

– Toisen jakson alkuun tuli sitten se epäonnekas tilanne, mikä loppupeleissä ratkaisi ottelun. Maalin jälkeen paine oli koko toisen jakson SJK:n päädyssä. Me teimme kaikkemme, ja loimme paljon maalipaikkoja. SJK:n rangaistusalueella oli myös aika paljon epäselviä tilanteita.

Nuorelan mukaan hän ei olisi omiltaan voinut enempää toivoa - paitsi maalia.

– Tämä oli minun mielestäni meiltä jopa täydellinen peli. En voi pyytää pelaajilta yhtään enempää. Olen tosi ylpeä siitä, miten me pelasimme. Se oli meiltä rohkeaa jalkapalloa paikallisottelussa. Painoimme kovaa päälle, mutta tänään se ei kuitenkaan riittänyt. Maali jäi uupumaan siitä, että olisimme saaneet edes yhden pisteen. Toki tämä harmittaa paljon, ja koppi on täynnä pettyneitä pelaajia. Jos pelaa noin hyvin, niin yleensä saa jotakin mukaan ottelusta, kertoo Nuorela.

Lisää uutisia