AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.19 // 12.5.2022

"Kaaduttiin saappaat jalassa" - Kahden maalin takaa-ajomatka oli Hakalle kuitenkin liikaa

"Kaaduttiin saappaat jalassa" - Kahden maalin takaa-ajomatka oli Hakalle kuitenkin liikaa

Hakan kiri ei riittänyt torstaina. (Kuva: Juha Leskinen)

Hakan torstainen matka Kuopioon ei tuonut toivottua lopputulosta, sillä isäntäjoukkue KuPS oli tyly isäntä ottaen täydet kolme pistettä maalein 2-1.

Kotijoukkueen molemmat maalit syntyivät ensimmäisellä jaksolla ja kyllä kahden maalin takamatka on sarjakärkeä vastaan turhan pitkä matka kirittäväksi.

– Jos päästät KuPS:n 2-0 johtoon, niin iso vuori on kiivettävänä, Hakan päävalmentaja Teemu Tainio murehti pelin jälkeen.

– Kyllä me ekalla jaksolla pidettiin ne ihan hyvin pois paikoilta, vaikka ensimmäinen maali olikin huonosti puolustettu. Toinen taas sitten sellainen unelmaveto ylänurkkaan.

Valkopaidat saivat ottelun lopussa kunnon takaa-ajon aikaiseksi. Viime hetkien paras paikka osui Anthony Herbertille, joka puski keskityspallon aivan maalin edustalta ylärimaan. Hyvästä yrityksestä huolimatta ei tasoitusta syntynyt ja näin koskilaiset joutuivat paluumatkalle tyhjin käsin.

– Tokalla jaksolla laitettiin KuPS aidosti ahtaalle. Uskottiin loppuun asti ja kaaduttiin saappaat jalassa, Tainio jakoi kiitosta.

– Nolla pistettä tuli mukaan, niin ei tietenkään voi olla tyytyväinen, mutta tosi positiivinen se toisen jakson esitys ja sitä meidän pitää jatkaa.

Lisää uutisia