AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.19 // 11.5.2022

Ilveksen cup-taival tylysti päätökseen - oma kakkosjoukkue voittoon viime hetkien maalilla

Ilveksen taival Suomen cupissa päättyi neljännelle kierrokselle omalle kakkosjoukkueelle keskiviikkona kärsityn 1-2-yllätystappion myötä.

Ilves/2 meni avausjakson lopulla yllättäen Ratinan Stadionilla pelatussa ottelussa johtoon Max Minkkisen osumalla. Ilveksen ykkösmiehistö tasoitti kuitenkin kamppailun hiukan ennen tunnin täyttymistä Tucon osumalla.

Tämän jälkeen ottelun odotettiin kääntyvän, mutta toisin kävi. Kamppailu eteni aina lisäajalle asti 1-1-numeroissa ja ratkaisu syntyi perin merkillisellä tavalla. Ilves/2:n pitkän avauksen jälkeen Leo Kyllönen pelasi pallon kaukaa laidalta taaksepäin maalivahti Eetu Huuhtaselle. Pallo pomppasi kuitenkin Huuhtasen jalan yli ja jatkoi matkaansa maaliin saakka. Ottelu käytännössä päättyi tähän ja ilves/2 saattoi juhlia voittoa.

Näin Ilveksen taival cupissa päättyi 4. kierrokselle.

Lisää uutisia