AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.18 // 7.5.2022

"Otetaan piste tästä ja mennään eteenpäin"- HIFK:n Jesse Nikki jäi kaipaamaan voittoa

"Otetaan piste tästä ja mennään eteenpäin"- HIFK:n Jesse Nikki jäi kaipaamaan voittoa

Jesse Nikille piste maistui hiukan haalealle. (Kuva: Juha Tamminen)

HIFK haki lauantaina pisteen AC Oulun vieraana 1-1-tasapelin myötä. Vaikka voittotili jäi vielä avaamatta, pistekin maistui tuomisiksi.

Jesse Nikki uurasti HIFK:n puolustuksessa Oulussa 90 minuuttia. Mies täytti roolinsa loistavasti nuoresta iästään huolimatta, eikä osumilta vältytty. Nikki ei kuitenkaan ollut täysin tyytyväinen ottelun jälkeen:

– Kyllä me tuosta pelistä lähdettiin voittoa hakemaan ja sitä ei tänään valitettavasti tullut. Otetaan piste tästä ja mennään eteenpäin kohti seuraavia pelejä, mutta ei olla kuitenkaan täysin tyytyväisiä tähän tulokseen, Nikki summasi.

Luonteesta kertoo ennen kaikkea se, että omat paikat tiedostettiin, mutta samalla henkisesti tärkeä piste lämmitti jossain määrin:

– Meillä oli tarpeeksi paljon paikkoja voittaakin tämä peli, mutta ollaan siihen tyytyväisiä, että noustiin tasoihin eikä lähdetty täysin tyhjin käsin.

Nikki käänsi katseet samalla jo kohtu ensi viikon vierasreissua Turkuun.

– Inter on hyvä jengi ja se on hyvä haaste meille. Pelattiin tänään ajoittain tosi hyvin, mutta pitää vielä parantaa tästä pelistä, jos halutaan Interiä vastaan onnistua. Kolmea pistettä lähdetään totta kai myös sieltä hakemaan.

Lisää uutisia