AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.18 // 7.5.2022

"Emme voi kuin jatkaa työntekoa" - Joaquin Gómez pettyi SJK:n tappioon

"Emme voi kuin jatkaa työntekoa" - Joaquin Gómez pettyi SJK:n tappioon

Joaquin Gómez ihmetteli lopputulosta. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK:n vaikea jakso sai jatkoa lauantaina, kun FC Lahti haki pisteet OmaSp Stadionilta.

Ottelussa oli eväät toisenlaiseenkin lopputulokseen, mutta pPeli loppui SJK:n kirvelevään 1-2-tappioon kovasta yrityksestä huolimatta.

– Tätä tappiota on vaikea selittää. Todella vaikea. Meillä oli otteluun pelisuunnitelmana näyttää luonnetta ja taistelua, olla rohkeita. Me prässäsimme niin paljon kuin pystyimme, laitoimme painetta boksiin ja saimme sinne miehiäkin, mutta ei. En tiedä. Jotkin maalitilanteet, joista me epäonnistuimme, niin niitä on todella vaikeaa selittää, sanoi pettynyt SJK päävalmentaja Joaquin Gómez ottelun jälkeen.

– Mutta kuten sanoin pelaajilleni, me emme luovuta. Me jatkamme taistelua. Käymme asiat läpi ja maanantaina aloitamme uudelleen. Se on tällä hetkellä ainoa asia mitä voimme tehdä.

Gómez ei yrittänyt maalata mustaa valkoiseksi ja myönsi, että viiden tappion putki on hankala asia sulattaa.

– Ymmärrän täysin, että kannattajat ja ihmiset ovat pettyneitä. Mutta me yritämme. Me todella yritämme parhaamme. En syytä tästä huonoa onnea, vaan kaikkeen on selitys. Joskus se on itseluottamus, joskus se on keskittymisen herpaantuminen.

- Mutta emme voi tehdä muuta kuin jatkaa työntekoa ja pyrkiä parantamaan. Mutta kaikella tällä taistelulla ja yrittämisellä mitä näytimme tänään, se pitäisi tulla. Mutta me hävisimme jälleen kolme pistettä, ja se ei ole tarpeeksi, päätti Gómez.

Lisää uutisia