AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.16 // 19.4.2022

VPS:n Nuorela: "Peli oli pienestä kiinni"

VPS:n Nuorela: "Peli oli pienestä kiinni"

VPS taipui HJK:lle. (Kuva: APOLLO PHOTO)

VPS kärsi Veikkausliigakauden ensimmäisen tappionsa, kun HJK oli maanantai-iltana Elisa Stadionilla parempi lukemin 0–1.

Lopputuloksesta huolimatta VPS:n päävalmentaja Jussi Nuorela oli ylpeä joukkueestaan.

– Ensimmäinen jakso oli meiltä tosi hyvä. Homma toimi kaikilta osin niin kuin haluttiin. Puolustettiin hyvin ja mentiin aktiivisesti eteenpäin. Pystyttiin pitämään palloa pitempiä jaksoja tarvittaessa, ja välillä tietysti mentiin suoraviivaisemmin ja koitettiin hyökätä. Toinen jakso oli vähän hankalampi. Klubi sai vähän paremmin kontrollia pelistä, ja me emme oikeastaan pystyneet pitämään palloa niin pitkiä jaksoja kuin ensimmäisellä jaksolla. Jouduttiin aika suoraviivaisesti hyökkäämään siinä koko ajan. Silti en voi oikeastaan olla muuta kuin tyytyväinen joukkueeseen. On tietysti iso pettymys, ettei saatu tänään yhtään pisteitä, mutta tuolla työmäärällä ja -laadulla, millä jätkät tänään suorittivat, niin olisin kyllä mielelläni suonut heille pisteen. Siinä mielessä olen pirun tyytyväinen siihen, miten joukkue toimi tänään, kertoo Nuorela VPS:n sivuilla.

– Peli oli pienestä kiinni tietysti. Se oli tavallaan yksi erikoistilanteen jälkeinen hetki, missä hieno yksilösuoritus ratkaisi. Tietysti Klubilla on semmoisia pelaajia, ketkä pystyy tuommoisia tilanteita luomaan ja tekemään, mutta sanotaanko näin, että ihan hyvin sekin maali olisi voinut jäädä tulematta. Se tuli siinä 80. minuutin kohdalla, enkä missään vaiheessa ennen sitä ollut huolissani. Vaikka jouduttiin puolustamaan vähän enempi toisella jaksolla, oli meillä ihan kontrolloitu puolustamista, ettei meillä siinä mitään hätää ollut. Ainahan sitä tulee jotain tilanteita, mutta ne vaan pitää pystyä klaaraamaan. Ei semmoista peliä olekaan, ettei vastustaja saisi yhtään tilannetta. Tietysti pettymys on iso, mutta olen tosi ylpeä siitä, miten joukkue pelasi tänään, kommentoi Nuorela.

Lisää uutisia